faki Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=625578 Soe forumlarına topic açtım, büyük ihtimalle bişey çıkmayacak ama en azından sinirlerim yatıştı. Adam nerdeyse knight olmak üzere ama yaptığı harekete gelin.[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse www.babalarcortlamaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 'Feign Death' konusunda tek söyleyeceğim yeni taktiklerin tamamen 'Feign Death' üzerine olması. Örn. İnves 3, Master TKA, Smuggler 'Feign Death' alan yeni Bounty Hunter türevleri. Bıktırdılar ve bıktırmaya devam edecekler. Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta, sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Jedi in FD kullanmasi degilde karsina gelen BH nin fd kullanmasi abzurt oluyo. Bu biraz ters bi forum olmus :) Bu arada adam neredeyse knight olmus demissinde o adam daha ls master bile degil sanirim. ls technique tree si olsa okadar dmg veremezsin ona daha. COk dusuk seviye bi padawan. Herseye karsi bi taktik var okuyun bulun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ben zaten jedi kullanmasın bounty kullansın demedim. tamamen saçma bir olay ama oayı tam aksatamadğım için yanlış anladı oraya 59 post atan jedi amcalar :) Mesela demin naboo theed in arkasındaki şehirde markım vardı adı Cawai gittim yanında 3 mü 4 tane mi dha jedi vardı. Adamı aralarından aşağı aldım. Tam db yi çaktım rewardımı aldım ben öldüm müthiş zamanlamaydı yanı :) ama mesela bu adam fd yapsaydı klavyeyi kesin kırardım bu sefer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 buna su gozle bakmak lazim onun kaybedecek cok seyi var senin yok :) Evet FD e bi nerf gelmesi gerekiyor ama dedigim gibi arastirdiktan sonra cesitli taktikleri var FD yaptirmamanin. Onun disinda FD yapan adam senin seviyendeki bi Jedi degildir. Onun icin bence sinirlenmene pek gerek yok. :) Banada BH tarafindan aynisi yapilmisti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bu hareketi yapan 150k lık bir jedi, benim seviyemde olduğunu düşünüyorum. Bu günde 148k lık bir mission aldim, adamı coronet shuttle da yakaladım, tef alacağımı bildiğim halde riske girdim adama daldım küt yerde ne oldu FEIGN DEATH, sonra ne oldu heallenip kalkacam dedi seni kesecem dedi, peki kalk izin veriyorum kendini healle dedim, kalktı healledi daldı, sonra kaçmaya başladı, Barı daha yarının altına inmemişti. Ben ne yaptım motoruma atladım yakaldım coronetin dışında, küt bankada 150k + 5k investigation. Bu feign Death ide yapmasalar serverda kral olacam :D 5 jedi kestim 5 ide iki günde ve üst üste kesildi, 5 de 5. Bugün de birini yakaldım adam portatif ev taşıyor :) onuda yakaladım bu missionda 178 k lık bir missiondı. Adam evin içinden yell ile Callawey you are greatest bounty hunter in ecplise server diye bnağırıyodu :) onuda ben bıraktım :D nese ama bu feign death jedi ler için değil herkes için kalkmalı.[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse www.babalarcortlamaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Sadece hayvanlara işlemeli desek daha doğru. Bugün 140k lık bi tane yaptı bana aynı dalgayı, arkadaşları healliyodu ben aynı anda torso koyuyodum, en sonunda kalktı salak bi gaz, swoopumu patlattı, kafaya kodum eye shotu sora db :D Dün Persiphone u MOP un ortasında öldürdüm çok zevkliydi ya :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARABESK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Arkadaslar dikkatinizi çekerim feing death skilinin bulundugu teknik DIRTY FIGHTING ...[signature][hline]infinity,low,Katmerli imp ...has mastered teraskasi ,fencer,swrodsman,brawler,pikeman,rifleman,pistooler,carbiner,quadleader,marksman,smuggler,commando,bounty hunter,architecht, armoursmith,weaponsmith,droid engineer, chef,tailor,artisian,medic,combat medic,doctor entertainer,musician dancer Let the force flow through u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Dirty Figthning bir Jediya yakışmaz(rp bakımından).Adamın amacı xpsini kurtarmak.Hadi padawanları geçtim..Fd yapan Jklar var. Ne bu abi? Tırsarak oynıyacaksan hiç oynama. Ayrıca Bh niye Fd almasın?[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 alsin canim FD i almasin diyen yok. Sadece benim gozumde noob damgasi yer okadar. FD i hangi JK almis bi sole hele. Ya oyunu oynamiyosun yada biraz geri kalmissin. Bi yerden bul arastir Jedi Skill Box lar kac xp istiyo bide fd almak icin ne lazim. Desteksiz sallamayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Dirty Fighting jedi a yakismaz konusu Light Jedi a yakismaz evet ama dark side buna dahil degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ya bence dark a da yakışmaz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 dark a her türlü pislik yakışır[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Yooo, yakışmaz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bence FD'den daha onemli bir konu var. "Your target is not online" Bu cok sinir bozucu bir durum. Ve her ne hikmetse 30K'lık gorevlerin üzerindekilerin hepsi bu durumda.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer-SW(tkr) [Bu mesaj Eylul tarafından 02 Kasım 2004 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ayrıca bir şey daha var, Bence Jedi dediğin adamı çok abartıyorsun. Jedi var jedi var. Padwan Traillarını tamamlamış, robe LS almış bir padawan ile bir knight aynı mı? O padawan o haliyle tek başına buffli bile olsa hic bir sey. Uflesen olecek durumda oluyor. Oldugunde de 50K XP kaybediyor. Birde clone olursa 18K daha... Adam zaten 20K XP kazanacagim da novice box alacagim diye kendini yirtiyor. Sonra gelsin bir novice BH 4 eyeshoot caksin hop -68K. Boyle -286K ile başladım ben. Daha geçen hafta temizledim. Şimdi keşke Padawan olmadan önceki son temp. olan Master BH+Master Carbineer temp. iptal etmeseydim. SW'ye donmeseydim diyorum. En azindan kolaylikla FD alirdim bende. Ustune ustluk sakatliklar dizboyu. Ben istersem bir Knight'a bu oyunu oynatmam. Kafaya takarsam. Alirim FD'yi adam ne zaman online olsa binerim tepesine. Olmeye yakin basarim FD'yi sonra tekrar, tekrar istedigim kadar. Oyun oynayabilir mi Knight bu durumda. Buffsiz yakalanirsa ne olacak? Yani Jedi'in bu oyuda oldugu zaman kaybedecegi cok sey var. Ama BH'in bir kac decay'den baska hiç bir şeyi yok. Saçmalık. Koy bakalım LOT işini. O zaman hangi BH oyle elini kolunu salllaya sallay bir Jedi'a girişir? Girşirse de öldüğünde don gömlek kalmayı göze alır. Ayrica BH'larin faction olayi da sacma. BH ya faction'a sahip olamamali. Yada ayni faction'daki Jedi'lari gorev olarak alamamali. Sen oyunda iki taraf var diyorsun. (neutralleri saymiyorum) Sonra kendi içinde savaştırıyorsun. BH neutral olmalı. Her devrin adamı:))) Şahsen iki günde 9 tane Jedi mission aldim. Ilk gorevimde acemiliğime geldi. Adamın zırhını giymesine engel olamadım. O da bir guzel TKM'ledi beni:)). Bir başkasında Rebel adama, rebel şehrinde bir kantinde saldirma gafletinde bulundum. Music buff almadan bitireyim diye. Tabi kantin kapilarinda stuck vaziyeti ve bir anda saldiran 5-6 rebel arasinda kaldim. Buna ragmen motora atladim ve bayada uzaklastim aama anlamadigim bir sekilde suyun uzerinde incap oldum ve db tabi. sonuncusunda kisa bir tereddut yasadim ve hemen tuydu logout oldu. Geri kalan 6 tanesinin 5 tanesi imp cikti. Incap yapip biraktim. son kalan rebel'i ise db'ledim. Neyse...[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ben memnunum şu anki sistemden. Target is not online bi bug, daha üstteki jedilar da abuse ediyor da bi CSR (CRS miydi yoksa :) )ile konuştum, adam araştırıcaz falan dedi ve ondan sora ben rastlamadım pek. Belki şans, belki de o olaydan sonra sadece 1 gün oynamam.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Dün akşam 5 missionda da bu oldu. Spyop'la konuşuyorsun. Droid gondermek istediginde Target is not online. Bakıyorsun adam online. Daha ilginci boyle alip iptal ettigim bir mission sonrasi cronetteyim. Aaa bir anda mouse saldirya donusuyor. Tıkladım adamı baktım. Alıp iptal ettiğim missionlardan birinin hedefi. Missioni iptal etmisim adam online degil diye adam yanimda ve ben saldirabilir konumdayim.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Evet işte, adamlar sürekli log out-in olarak mı ne öyle bir duruma sokuyorlar terminali.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ben bu jedileri anlayamıyorum. Abicim demek "50k 100 xp ne demek sen biliyor musun". bu kadar saçma başka bir cümle daha olamaz. "Jedi elbetde fd yapar, kolay mı o kadar xp kaybetmek" bu cümlede bir o kadar saçma. Abim düşme terminale ya bok mu var affedersiniz şehir içlerinde ota boka heal atıyonuz, force yapıyonuz, ls açıyorsunuz, sonra ben niye xp kaybedeyim, jedi olduysan artist olmadın ya belli etme jedi olduğunu düşme terminale ölme kardeşim. Benim tanıdığım bir sürü knight var bunların içinden bazıları daha bir kere bile terme girmemiş. Öle adamlar varki adamın aynı anda 15 tane missionı var terminalde ondan sonra ölünce ağlıyorlar, ya da fd gibi abuk zubuk skillerle yırtıyorlar. Girme terminale ölme, girersen 100k xp bile az, sonuçta jedinin birinci kuralı disiplin artislik yapmayacaksın[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse www.babalarcortlamaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 İyi jedi gel beni oldur desin sana. Elbette kendini koruyacak oyun kuralları içerisinde. Bir gün Padawan triallerini bitirirsin, jedi skilleri kasmaya başlarsın o zaman konuşuruz. O kadar XP kaybettik diye ağlayan da yok. Sadece bir gerçeği soyledim. -286K XP kaybettim. Kendi dikkatsizliğimden, acemiliğimden. BH işini yapıyordu. Hiç bir zaman da BH'ı suçlamadım. Ama elimde FD olsa kullanırdım. Sen de akıllı ol kullanmasına fırsat tanıma. FD oyle cart diye oluyor mu saniyorsun. Her istediginde FD yapayım deyip yapılıyor mu sanki. Ahhh soe sende oldugunde inv XP kaybetseydin ne olurdu sanki. Aman neyse, Birde bir jedi nasıl terminale düşer gidin okuyun, ogrenin. Oyle sadece sehir icinde heal atmak, ls acmakla bitmiyor o liste. SW-Padawan/BH-Pistoleer/Artisan-Chef-BE [Bu mesaj Eylul tarafından 02 Kasım 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Penthesilea, 02 Kasım 2004 12:25 tarihinde demiş ki: Evet işte, adamlar sürekli log out-in olarak mı ne öyle bir duruma sokuyorlar terminali. Akşam deneyeyim deyeceğim ama değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ben şunu bilirim, bounty hunter (benim açımdan çünkü pistolüm) olayın gang dir. Mesela knighta yakın bir adam ya da night ben ona gang yaptığım anda yıktım yıktım, yıkamadım beni doğrar. Aynı olay 150k ile 160 k lıklar içinde geçerli, bu adamı gangle yıkamassan ikinci kapışmada bu adam seni ya dğrar yada kaçar ama sen bişe yapamassın, bu adamda gang den kurtulmak için canını azalmasını beklemiyor direk fd spam yapıyor zaten ölmedende mutlaka fd yi yakalıyor. Kendini fullüyor sonra gel kapışcaz diyo var mı böle bi soru ? dur kendimi fulliyim kalkacam seninle kapışcaz. ama birde şu var, xp lose yiyeceksin tabiki, neden ? çünkü bir şekilde jedi population ı dengelenmeli, ha sen bounty yede koyacaksın xp lose, bounty popu. dengelense ne olur dengelenmese ne olur. Ama jedi popu. dengelenmesse boku çıkar gider. Yeni sistemde popu. dengesi sağlamanın tek yolu xp lose, diğer türlü zaten adam normal oynarken arada gidiyor questlerimi yapıyor eninde sonunda jedi olacak, ama xp lose u bir çok defa yediği zaman bu adam pes edip, jedi karakteri silecek, popu. anca bu şekilde dengelenir. Bu arada jedinin terme girmesi olayının sadece şehir içindeki hareketleri ile sınırlı omadığını biliyorum ben onları örnek olsun diye verdim, ama diğer şeylerde, grub olayı, npc kesmemek, npc lerin yanından ls ya da robe la geçmemek gibi bir çok şeyi var ki bunları da yapmamak pek zor olmasa gerek. Benim ilerde jedi olmama gelince ki olacam, kesinlikle öldüğüm zaman ağlamam, sızlamam, niye bu kadar xp lose yiyorum demem fd gibi birşeyi kesinlikle yapmam. Ama term. de kolay kolay düşmem, kendimi avlatmam, haritamı 512 de tutar, ucunda bir adam görsem swoopa atlar giderim. Jedi sin kendini koruyacan ya da term. düşmicen. Ölürsende hede hödö muhabbeti yapmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: flameeye, 01 Kasım 2004 20:45 tarihinde demiş ki: Dirty Figthning bir Jediya yakışmaz(rp bakımından).Adamın amacı xpsini kurtarmak.Hadi padawanları geçtim..Fd yapan Jklar var. Ne bu abi? Tırsarak oynıyacaksan hiç oynama. Ayrıca Bh niye Fd almasın? aklima gelmisken jk da feign death olmaz varsa jk deildir malum trial 235 jedi skill pointi istiyor. geri kalaniyla sadece 1 novice alinabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Faki yeni başlayan bir padawan'ın FD kullanması beni o kadar rahatsız etmiyor. Ama 50K uzeri Jedi'ların "your target is not online" olması beni kızdırıyor. Corbantisdeyim, dun gece ile birlikte 11 oldu aldığım Jedi missioni. Hic biri FD yapmadı. Ama en az bu kadar missioni "your target is not online" nedeni ile iptal ettim. Birde dun gece ilginç bir şey oldu. 2. missionımı aldım. Adam Dantoine'de cıktı, gittim. Bir sehrin cevresinde ve sehirde gorunuyor devamlı. Sehire gittim. Yaklasık 1 saat kadar adamla saklambac oynadık. Bu konularda tecrubeli oldugu belli. Bende inv. 3 var. Seeker'i gonderip yerini ogrenip gidene kadar adam bir missiondan digerine geciyor. Birde nedense dun seeker baya gec gonderdi bilgileri. Yani en fazla 5 dk. kalıyor adam bir mission basinda. Sonunda bir kac kez swoop uzerinde karsilasinca anladı sanırım. Sonucta adam ile shuttle'in orada karsilastik. Yaninda 4-5 kisi ve iclerinden biriyle duel ediyor. beni kiskirtmak icin yapiyor diye dusundum. O arada Mind'i falanda firlamis. Iste force'um cok az kaldi deyip birakiyor falan. Deuli biraktigi bir anda. Gruptan biri adama pistol ile saldirdi. Mind'in sifirladi. ve bir anda adam benim mission olmaktan cikti. Datapad'den de cikti. Sonra ayaga kalkti. Birlikte uzaklastilar. Simdi bu adam benim datapad'den nasil silindi? DB yemis bile olsa silinmemesi gerekmiyor mu?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar