GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 EverQuest 2 Nedir? EverQest II , kendisine çok fazla paralleli olan çok başarılı bir mmorpg oyunudur.Olay EverQuestle başlıyor.Soluk kesici grafikleri ve çok geniş büyüleyici dünyasını keşfetmelisiniz.EverQuest II modern grafik tasarımı ile gerçekciliğe en yakın hale getirilmeye çalışılmıştır ve böyle bir güzelliğe sahip olan EverQuest 2 milyonlarca insan hiç kasmadan oynıya biliyor.Oyunun gücü ise hikayesinden kaynaklanıyor.Çok güçlü senaryoya sahip olan EverQuest II oynıyıcıları.Tamamen kendisine bağlıyor ve kendinizi bambaşka bir dünyada buluyorsunuz.Yani EverQuest II !... EverQuest'den 500 yıl sonrasını yaşadığımız , EverQuest II , yeni ve farklı bir oyundur.Dünyanın büyük bir afet sonucunda bir çok yerleşim alanı yok olurken yeni yerleşim alanları keşfedilmiştir.Oyuncuların 48 meslek'ten ve 16 farklı karakterlerden birini seçmek zorundadır.Bu karakterleri kendi benzeriniz yaparak dünyaya girer , emseli olmayan bir custümize sistemi ile oyuncuların birbirlerine benzemesi neredeyde imkansızlaşıyor. Oyuncuların yüzlerce yeni yaratıkla karşılaşması , görkemli adalarda seyahat etmek , inişli - çıkışlı tepelerden geçmek , kısır çölleri aşmak , yemyeşil ormanlardan geçmek ve bunları sanki yaşarcasına tatmak sadece EverQuest II oyuncularının elinde.Binlerce yeni eşya , yüzlerce yeni büyü ve benzersiz maceralar EverQuest II dünyasında sizleri bekliyor olacak. 1.2 EverQuest II, EverQuest oyunun bir gelişimi veya devamı mıdir? EverQuest II, bir genişleme değildir, ama kendisinin devamı sürdürülen Norrath'ın ve onun sakinlerinin olduğu tarihin evrenin 500 sene sonraki halidir.Hikaye 500 sene sonra kaldığı yerden devam etmekte fakat bu sefer herşey değişmiş biçimde.( Daha iyi grafikler , effeckler vs..) EverQuest II kesinlikle multiplayer oyun gibi görülmemesi gereken.Oynarken yaşarcasına hareket etmek gerekiyor.Kendinizi EverQuest II'nin derin dünyasına bıraktığınızda sizi büyüleyici bir dünyanın beklediğini göreceksiniz. 1.3 Massively Multiplayer Online Game Nedemek? Massively Multiplayer Online Game,bir yaşam biçimidir.Burada kendimize göre bir dünya yaptığımızı düşünelim ve bu dünyanın içerisinde normal yaşamdaymış gibi yaşadığımızı ve hissetiğimizi düşündüğümüzde mmog'nin gerçek sırrına vakıf olabiliriz.mmog binlerce insanın.Sanal bir dünyada gerçekmiş gibi yaşayıp , bize o zamanın herdiği zevki hazmetmektir.Teknik olarak yüzlerce server makinesine sahip olan (SOE).İnternet aracılığı ile tüm dünyayı bir pc'de buluşturdu ve burada binlerce farklı yerlerden katılan insanların hep bir arada seviyeli ve eğlenceli bir ortam hazırladı. 1.4 EverQuest II'nin Çıkış Tarihi Nedir? EverQuest II ; 2004 yılında kasımın 8'ınde resmi olarak çıkmış olacak 1.5 Oyun Aylık Üçretlimi Olucak? Evet,her ay abone üçreti alınacaktır ve bu ay sonlarında duyurulacaktır kişilere. 1.6 Diğer MMOG oyunları varken bunu EverQuest 2'yi Ayıran Özellik Nedir? Öncelikle EverQuest II dev bi takımdan oluşmaktadır.Alt yapı bakamından gayet gelişmiş bir sisteme sahiptir.Oyunun geçtiği zaman insanları cezbetmektedir.Bunun yanı sıra savaşlar , görevler , alış-verişsistemi , 3D grafikler ve effeckler bunun gibi bir çok özellik ve dahada eklenecek olan pek çok özellikle kendi farkımızı koyacağımıza inanıyoruz. 1.7.Sistem Gereksimi Nedir? Tavsiye Edilen: Operating System: Windows 98/2000/ME/XP Processor: 1 Ghz RAM: 512 MB 16x CD-ROM or DVD-ROM Video Card: DirectX 9 compatible. Pixel shader and Vertex shader compatible hardware with 64 MB of texture memory Sound Card: DirectSound compatible audio hardware Recommended: Operating System: Windows 98/2000/ME/XP Processor: 2 Ghz or greater RAM: 1 GB 16x CD-ROM or DVD-ROM Video Card: DirectX 9 compatible. Pixel shader and Vertex shader compatible hardware with 128 MB of texture memory or greater Sound Card: DirectSound compatible audio hardware [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 30 Ekim 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 30 Ekim 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 64mblık geforce 4 ti4200 ü değiştirmenin vakti geldi de geçio:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Olay RAM, kesinlikle 1GB altında oynamayın. Sıkılıyorsunuz bir süre sonra. Özellikle başlarda.. Tabiki bu demek değil "oynayamazsınız, almayın" ama 1gb ram hayat kurtarır :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 2 Ghz'a çıkarın artık şuanları.MMORPG oyunlarında kasılmaya en çok sebep olan faktörlerden bir tanesi RAM'dir. 2ghz ram var kafam rahat hiç kasmadan oynuyorum.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bende 512 ram var, character creation uygulamasinda bile kasildi alet, derhal ram siparis ettim. oyun gelmeden 1 gig e cikaralim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bir arkadasimdan gelen telefonda cikan sonuc olayin rame inanilmaz bagli oldugu ti 4400 ve 2gb ram ile 1 gb ram dan cok ama cok daha fazla performans aldigini soyledi[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 "bunun gibi bir çok özellik ve dahada eklenecek olan pek çok özellik" dehşet cümle...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Benim EQ ile en ufak bir bilgim yok, EQ 2'ye başlasam alışabilir miyim acaba ve EQ'de rol yapanlar azınlıkta değil di mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 2 gb ram nasıl olcak peki bnm 3 tane ram slotum var anakart ustunde 512 den daha yuksek ramler çıktı mı ki yoksa bnm en fazla 1.5 gb ram olur bu durumda... anakartı mı değiştirmem gerekicek yani 2 gb ram için?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 açıklamalar oldukça hoş olmus bir çok soruya cevap var.bu topic'i okumasaydım başka topicler açacaktım azdaha :) sticky olabilir bence.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 2x1024 luk modul alacaksin 2gb olacak[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: fortinbras, 01 Kasım 2004 08:57 tarihinde demiş ki: 2 gb ram nasıl olcak peki bnm 3 tane ram slotum var anakart ustunde 512 den daha yuksek ramler çıktı mı ki yoksa bnm en fazla 1.5 gb ram olur bu durumda... anakartı mı değiştirmem gerekicek yani 2 gb ram için? max 512 ram yokki. 1024gb ram'lar var.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ya boşverin EQ 2 için 2gb ram mi yapılırmış? İyi bir ekran kartı, bağlantı ve 1gb ram ile güzel oynanacağından eminim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Oynar oynamasına fakat aradaki fark çok büyük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Arkadaşlar.Benim makine Amd 2500+ 512ddr Gforce Fx5900 ADSL 256kbps Lütfen oynanır deyin .Yeni ram almayayım :)[signature][hline]www.oynayalim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 http://everquest2.station.sony.com/systemscan/uk/[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. [Bu mesaj supremeallah tarafından 02 Kasım 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj supremeallah tarafından 02 Kasım 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj supremeallah tarafından 02 Kasım 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Malesef ram min. requirement a giriyor. Kalabalıkta çok zorlanırsın gibi geliyo bana.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: FesTivaL, 02 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar.Benim makine Amd 2500+ 512ddr Gforce Fx5900 ADSL 256kbps Lütfen oynanır deyin .Yeni ram almayayım :) Kardeşim ne cimri adamsın sen ya. nerde forum var mesaj atıyorsun benim makina bu çalıştırırmı diye. Olmaz. çalıştırmaz. 512 mb hiç birşeye yetmez. elini sürmüşken al 1024 ram daha olsun 1.5 gb ve dikkat ettim senin dvd-rom unda yok. sen oyunu bile install edemezsin bu gidişle :D bence bırak bu işleri sen git millete ilaç dağıtmaya devam et :-p [Bu mesaj KapIKulu tarafından 02 Kasım 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: FesTivaL, 02 Kasım 2004 18:31 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar.Benim makine Amd 2500+ 512ddr Gforce Fx5900 ADSL 256kbps Lütfen oynanır deyin .Yeni ram almayayım :) festival 1gb'lık ramlerde bile kasıyor bende 2gb var.Arkadaşımda 1 gb var.Deneme yaptık 1gb'lık ram'de bana göre çok kasıyor.heleki 512'de çalışmaz bile online oyunlarda en önemli şey bağlantı'dan sonra RAM'dır.Hatta en önemlisi RAM'dır diyebiliriz.Çünkü RAM oyunu çok aşırı derecede etkiliyor kasılmasını.Benden söylemesi yemeyin içmeyin RAm alın :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Abi yapmayın etmeyin adama hiç oynamaz demeyin. zaten zor kandırdım adamı, CS nin başından kaldırdım MMO oyna dedim. beni dövmesin sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 malesef oynayamaz zaten min conf. yonda bile 1gb olması lazım diyor.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 diyelimki oynadığını düşünelim ondan ne zevk alabilirki , gebere , gebere 2 adım atmaktan oyunu bilip , severek başlayan adam bile bayar.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Abi adam zaten burda yazanlardan sonra korkmuş hemen gitmiş bi 512 daha almış :D Yani artık sorun yok...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 iyi etmiş hiç değilse oyunun şerefini kurtarır :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 1gb ram ti 4200 ekran karti athlon 2k+ betada sorunsuz oynuyorum. abartmayin yaw[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar