Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 biraz masaj yaptım iyice kötü oldu ekranı mı değiştiriyorlar nokia n79 kaçparadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Eğer biraz eliniz yatkınsa kendiniz halledebilirsiniz. Gittigidiyor gibi sitelerde Nokia N79 LCD ekranı satılıyor fiyat 13-45 TL arası. http://www.youtube.com/watch?v=pKg-rW0u8W4 yukarıdaki videoda nasıl söküleceği anlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ben niye izlediysem videoyu :P neyse birsürü yan aletleri var işlemi uygulerken. çok uğraştırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 CaNNi said: ben niye izlediysem videoyu :P neyse birsürü yan aletleri var işlemi uygulerken. çok uğraştırı bende izledim :) ama başta çıkan o aparatlara bakıp korkmamak lazım, çerçeveyi biraz gevşetince öndeki metal panel tırnaklarından çıkıyor, LCD ekran soket ile bağlı ve kolayca ayrılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 düzeldi kendi başına biraz güneşe maruz kalmıştı ısınmak diriltiyor pixelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar