coco Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yaa şu son anonymous olayı üstüne paylaşmadan edemiciiim.. hacksssss that (tu) http://www.youtube.com/watch?v=lK_cdkpazjI&feature=player_detailpage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bi 25 belki 35 yıl sonrası yaygın olabilir bu tür şeyler.. sonuçta 20 yıl önce birine "internet diye bişey yaygınlaşıcak, dünyanın bi ucundaki insanla sesli ve görüntülü konuşabiliceksin" deseler, hastir lan falan derdi, ama şimdi malesef böyle şeyleri gördükçe diyemiyoruz Hepsini bi kenara koyup bilim adamlarından tek bişey rica ediyorum. Teleportasyon'u bulun lan yiyosa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ahah video çokgüzel baayıldım kafam da çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Yorum çok iyi... sex should look interesting....put cock here...."Good Job!".... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 olmazöyleşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Video cok basarili ya... Dusunsenize standart beyaz duvarlariniz olacak. Tablo, duvar kagidi,Archivments vs... digital olarak belli bir serverdan alacaksiniz. Herkes ayni seyi gorecek duvarda. Hatta simdi param olsa muzelere gidip unlu tabololarin, sanat eserlerinin dijital kullanim haklarini satin almak isterdim. 20 yil sonra gelsin paralar gelsin paralar. ohh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ne 25 yılı.. walla university of washington yapmış/yapıyor bionic contact lensi.. kan şekeri dedektörü olarak 5 yıla ticarileştirmiş olmayı planlıyorlar. led olayının kimyasını uydurabilirlerse 10 yıla kadar da bizde bir göz kırpmasıyla webde surf edebileceğiz demektir.. WU.edu daha zengin teknik bir yorum ise; ieee heyecanlandığım gibi ürpeRmiyoRum da değil hani.. ps: başlığı b&t'de açabilirmişim aslında8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mükemmelmiş her ötü boku sanallaştırınca nası birşey olucak ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 belki bir gün biz de birer pixel oluruz kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar