odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 2TB HDD mi normalde usb ile kullanıyordum. bugün 8 GB usb belleğim ile aynı anda pc ye bağlama gafletinde bulundum. Şuanda external HDD ışığı yanmasına rağmen görmüyor. bu problemi nasıl çözeceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 usb 3.0 mı? 3.0 sa bir 2.0 portuna takıp da dene. Eğer 2.0 da sıkıntı yoksa demekki 3.0 host controllerdandır ki Nec (artık renesas electronics) controller'lar inanılmaz saçmalayabiliyorlar google böyle postlarla dolu. Bana da bir kaçe defa benzer hatalar oldu, 3.0 host controller'ı device managerdan disable/enebale yapınca biraz düzeldi. Şuan biraz limbo bir durumda, bazen oluyor bazen olmuyor, bazen external hdd kayboluyor falan... düzeltmeye vakit ayıramadım, bir şekilde gittiği için çok da kasmıyorum ama benim problemimim "yeteri kadar" geçirmişti bu şekilde. Biraz daha araştırırsan daha kalıcı bir çözüm bulabilirsin heralde, %99 software kaynaklı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar