doxylamine Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 SmithWesson said: torsuz falan bu hidden wikiye giriş sağlanamıyor değil mi. yani daha demin google a hidden wiki yazdım çıkan sonuçlar sadece oraya erişimi anlatmak için vardır heralde. tor2web var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 şunu demeye çalışıyorum yani neymiş ne değilmiş diye dümdüz internet(proxysiz, torsuz) ile araştırma yaparken yanlış yerlere tıklayıp başımızı belaya sokmayız değil mi D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 olm bu iğrenç bişiymiş lan. daha bismillah tor gereken kısımda adı geçen sitelerin adlarını google'da arattım. extreme illegal şeyler var. bu ne ya! hayır google'da neden sonuçları arasından temizlemiyor bunları? kapattım bu konuyu. deepweb diye bişi var. kanalizasyon gibi bi yer. girmenize gerek yok. diyerek konuyu bağlıyorum. illa açmak isterseniz yeri internet bölümüdür. ben görürsem ama şikayeti aşındırırım. iğrençsiniz deepwebciler! edit: yahu overreaction gibi olmuş ama şu xeno'nun koyduğu deepweb hedesindeki sitelerin adlarını aratıp google'dan sadece bi görsellere baktım. 0.12 sn içinde ılık ılık öfke yükseldi beynime doğru. konuların silinmesine taraftar değiliz. maksimum yönetim de onay verirse gizlenir. bana sorarsanız anahtar deliğinden bakınca bile bu kadar iğrençlik çıkıyorsa içine çok girmenin maksadı yok. aman eksik kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 korkuyorsaniz girmeyin abi bir olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar