Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Arabam

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

G.Cherokee çok kalamadı ne yazık ki bende insanın erkek kardeşi olması sorunu kendisine kaptırdık.Artık yeni aracımla biz varız her zamanki gibi resimlerini çekmeye üşendiğimden ama yine model vs bu neler yapılmalı ne edilmeli sorusu ile geldim yine.

tek fark üstteki o garip çıkıntısı yok.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.

Sosyal ağlarda paylaş

yok walla paranın bokluğuyla alakası bizde araba babadan oğula oğuldan kardeşlerine doğru iner.Şimdi kardeşim ehliyet çağına geldiği için bir araba alınacaktı zaten.Bunun yerine babamız kredi ile kendi arabasını yeniledi.Kendisindeki bu araç bana transfer oldu bendeki kardeşe.Kesinlikle o salak şeyden takdırmamda.Şöyle güzel bir jant getirtmeyi.Şu zenci işi :)olanlardan düşünüyorum.İçine ses sistemi yaptırdım zaten.Dvd player vs.Tek düşüncem acaba biraz daha yükseltip lastık çapını genişletsem mi yoksa bu şekilde mi kalsın,birde öne bir koruma tarzı birşeyler yaptırsam mı.Bir şey daha,Amerika'da özel aracı daha agresif gösteren dışarı doğru çıkan çamurluklar var lastikleri genişletip yükseltirsem o işede girebilirim.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 27 Ekim 2004 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lacoste a vermemde Amerikan 4x4 lerine veririm walla ne gerekiyorsa :) Şu aracın piyasa değeri 2002 model 60-65k $ civarı birşey ve bana sorarsanız sınıfındaki araçlara göre sundukları sağlamlığı kullanabilirliği ile konforu lüksü ile hepsinden çok daha ilerde.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

napalım bizede bu düştü. cherokee'yi kardeşe verdik. para yok aslında :P güzel ya..

Karamurat yükseltme bence hiç 20inç bi jant al sen o alete şöyle krom kaplama en mikelajından hatta dışında bi kapağı daha olanlar varya araba durunca jant hala dönüyo işte onlardan al yeterli bence.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

yok bu alet cherokee'den daha iyi zaten öyle mi iddam yok gayet mutluyumda neyse boşverin.Kesinlikle jant olayına giricem ama hala çamurluklarda ve yükseltmede kararsızım.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

tommy bi ara sözde %50 indirim yaparak düz beyaz t-shirt'leri 70 milyona satmıştı.götümle gülmüştüm.çünkü aynı t-shirt amerikada 5-10 dolar arasıydı.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

fiz'in deyimiyle:
topic dediğin nedirki.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

eywalla blaqim,angelusum darısı herkesin başına.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 29 Ekim 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 29 Ekim 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...