KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 G.Cherokee çok kalamadı ne yazık ki bende insanın erkek kardeşi olması sorunu kendisine kaptırdık.Artık yeni aracımla biz varız her zamanki gibi resimlerini çekmeye üşendiğimden ama yine model vs bu neler yapılmalı ne edilmeli sorusu ile geldim yine. tek fark üstteki o garip çıkıntısı yok.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Para bok demek istiyorum sayın sürücüler hayırlı olsun camın üstüne o kolpa şeyden taktırmada ne yaparsan yap one öle[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yok walla paranın bokluğuyla alakası bizde araba babadan oğula oğuldan kardeşlerine doğru iner.Şimdi kardeşim ehliyet çağına geldiği için bir araba alınacaktı zaten.Bunun yerine babamız kredi ile kendi arabasını yeniledi.Kendisindeki bu araç bana transfer oldu bendeki kardeşe.Kesinlikle o salak şeyden takdırmamda.Şöyle güzel bir jant getirtmeyi.Şu zenci işi :)olanlardan düşünüyorum.İçine ses sistemi yaptırdım zaten.Dvd player vs.Tek düşüncem acaba biraz daha yükseltip lastık çapını genişletsem mi yoksa bu şekilde mi kalsın,birde öne bir koruma tarzı birşeyler yaptırsam mı.Bir şey daha,Amerika'da özel aracı daha agresif gösteren dışarı doğru çıkan çamurluklar var lastikleri genişletip yükseltirsem o işede girebilirim.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 27 Ekim 2004 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Birde vergi ve benzin masraflarından bu araçların ikinci elleri o kadar ucuza gidiyor ki inanamazsınız.Aracın kendisi çok ucuz masrafı çook fazla.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 lol şeye benzedi bu lacoste da indirim var koşun lan oba gömlek 120milyona düşmüş alalım 5 tane vay montlara bak kelepir ya 600milyona inmiş[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Lacoste a vermemde Amerikan 4x4 lerine veririm walla ne gerekiyorsa :) Şu aracın piyasa değeri 2002 model 60-65k $ civarı birşey ve bana sorarsanız sınıfındaki araçlara göre sundukları sağlamlığı kullanabilirliği ile konforu lüksü ile hepsinden çok daha ilerde.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 napalım bizede bu düştü. cherokee'yi kardeşe verdik. para yok aslında :P güzel ya.. Karamurat yükseltme bence hiç 20inç bi jant al sen o alete şöyle krom kaplama en mikelajından hatta dışında bi kapağı daha olanlar varya araba durunca jant hala dönüyo işte onlardan al yeterli bence.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yok bu alet cherokee'den daha iyi zaten öyle mi iddam yok gayet mutluyumda neyse boşverin.Kesinlikle jant olayına giricem ama hala çamurluklarda ve yükseltmede kararsızım.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 valla ben arabanın fiyatlarını değilde benzin parasını düşünüyorum. Emer bunlar emer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bence 19 veya 20 jant tak . Çamurluk işine hiç girme güzel değmez o kadar masrafa bence gayet ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 güzel böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 tommy bi ara sözde %50 indirim yaparak düz beyaz t-shirt'leri 70 milyona satmıştı.götümle gülmüştüm.çünkü aynı t-shirt amerikada 5-10 dolar arasıydı.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ya su abd deki 5-10 dolar a olan tommy leri bi ben gormedim sanirim .. yoksa chinatown a bakmadim ondan mi ?[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Genelde o kadar düşük kıyafetler mall larda oluo mall a gidip baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 nj de bile (giysi de tax yok) anca old navy de o civara gordum ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yannız sonlara dooru mhabbete gel lol[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hayırlı olsun karamurat, kazasız belasız kullan .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 eyvallah cok tas-akli bi araba kazasiz belasiz kullanasin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 güle güle kullan...[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 fiz'in deyimiyle: topic dediğin nedirki.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Gel watandaş geeel :Pgüzel bi jant yakşr gerisini salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 eywalla blaqim,angelusum darısı herkesin başına.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 29 Ekim 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 29 Ekim 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 İlginç olsa da topic. Kazasız belasız kullan dileklerimi esirgemiycem.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 tahoe kraldir cok severim eski kasasini bunun hatlari biraz daha yuvarlak,daha sert bir gorunum verilirse cok guzel olur. gule gule kazasiz belasiz bol hirlatmali kullan karamurat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 güle güle kullanda.. bu araba benzini içer valla ama yok ben yiyip içmeyecem arabamla gezecem diyosan o başka tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar