Meov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Ortalama 1 yıl önce wowu bırakmıştım, arkadaşın birindede boşta cata account varmış scroll of res ile almış, içindeki karakteride migrate etmiş vs boş gel oynayalım dedi öyle casual pvp yapıcaz mopta. pcnin anakartında entegre olarak ati radeon hd 4200 var şuan. sizce low ya da fair ayarlarda oynayabilir miyim? onun dışında phenom2 x4+ 8gb ram+ ssd 120gb disk vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 oo çok yanlış gelmişim ben ama guild wars içinde sormuş olayım ben bu soruyu çünkü liste dahilinde gw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Gw icin genel tartismanin son sayfa mesajlari donanim sorulariyla dolu geri kalan hersey icin wow bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 kasar. fair'de oynarsan kasmayabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar