DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Baya bi ucuza bulup aldım bitane ama fotoğraf atamıyorum içine usb kablosuyla. bilgisayara taktığımda driver ı yükleyemiyo. yükleyemediğinden açamıyorum da aletin içini. nasıl atabilirim bunu içine fotoğraf? MODEL: BT Digital Photo Frame 100
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bunların dahili hafızası yok mu?
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yokmuş. konu açmadan önce guide ı okumak gerekiyomuş.
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Küçük bir mıknatıs bulup çerçeveye normal fotoğrafı sabitleyebilirsin öyle bence. Daha iyi, ne o dijital dijital.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 CaNNi said: var mıymış sd kartı yani :) içinde yokmuş sd kart bugün yarın bi de sd kart alcam. usb direkt sd deki bilgiyi okuyomuş ben dahili hazıfa varsa ona bağlanır diye düşündüydüm :)
Öne çıkan mesajlar