Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıl Dönmesi !! :(

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Kuyruk sokumumda kıl dönmesi oldu galiba. Boxerımda kan oluodu arada bir . Kuyruk sokumumda böle küçük delikler var (1 tane diil 3-4 tane) Babama falan gösterdim. Cumartesi doktora falna gidecez. Ama herhangi bi acı falan da yok. Yani noktalar var kanio arada.

Ameliyat olacak kadar ilerlemiş midir? İstemiom ameliyat falna olmak. Bilen birisi var mı yardım etsin!

Geyik yapanı öldürürüm , Ciddiyim şu an ..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

kıl dönmesinde benim bildiğim sivilce gibi iltahap olur ve genelde insanların başına gelir yani bacakların okadar orman gibi kıllı yerlerinde çıkanlar sivilce değil kıl dönmesidir. Ama yani geçerde, sende sürekli birşeyse bilemeyeceğim ama üstüne oturduğun için kanıyorda olabilir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 04 Kasım 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
kıl dönmesinde benim bildiğim sivilce gibi iltahap olur ve genelde insanların başına gelir yani bacakların okadar orman gibi kıllı yerlerinde çıkanlar sivilce değil kıl dönmesidir. Ama yani geçerde, sende sürekli birşeyse bilemeyeceğim ama üstüne oturduğun için kanıyorda olabilir.

O kil donmesı degıl Ardeth sadece cıkan kılın derıye tekrar gırmesı, kıl donmesı kılın hıc derı ustune cıkmadan alta doru buyumesıdır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 04 Kasım 2004 00:17 tarihinde demiş ki:

Cevap olarakda kıl donmesınde acıması lazım acısız ve ıltıhapsız olan bır durumd egıl bıldıgım kadarıyla.

Tarif ettiğimiz şey aynı cüce....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Kıl dönmesi Cücenin dediği geri deriye cıkmadan icerde olur diye biliyorum dısa bir ufak şiş gibi gözükür olsa oturamassın cok olan kişi tanıyorum . Geçmiş olsun[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

Dokununca acı + iltihap olması lazım, sürekli seni rahatsız etmesi lazım birşey batırıyorlarmış gibi.

Benim sakal dönmüştü bi kere, okulda batmasından yerimde duramıyordum deli olmak üzereydim ki bistüriyle çıkardılar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır farklı Ardeth, senın bahsettıgınde kıl dısarı cıkar sonra dıs etmenler sebebıyyle derıye tekrar batar orda sıvılcemsı bır sıskınlık veıltıhaba yol acar, yılın dısardakı kısmından yararlanarak, temız bır iğneyle kılı cıkartıp sorunsuz yasamına devam edersın. bu kıl donmesı degılıdır, olsa olsa "ana rahmıne donmek ıstıyen kıl sendromu" olabılır.

Kıl donmesı ıse kıl'ın kokunden ıtıbaren derı ustune cıkmadan asagı dogru buyumesıdır bacaklarda falan olmaz olsada coook nadırdır, kıc bolgesınde olur genelde.

Ikı durudmada acı ve ıltahap vardır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

benim ağzımdan zaten çıkıpta döndü gibi bi laf çıktı mı akşam akşam teknik resim üstüne ilaç gibisiniz valla :p Yani kıl dönmesinin normalde kıl çıkan bir yerde olmasını belirtmemden neler türeteceksiniz bakalım daha[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 04 Kasım 2004 00:24 tarihinde demiş ki:

Kıl donmesı ıse kıl'ın kokunden ıtıbaren derı ustune cıkmadan asagı dogru buyumesıdır bacaklarda falan olmaz olsada coook nadırdır, kıc bolgesınde olur genelde.

kıl dönmesi, kaşta, kafada bile olur cüce...ha ama genel olarak kuyruk sokumunda olur oda doğru [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 04 Kasım 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne? Saç dönmesi mi? Puhahahaha
(Ben bu mesajı bir üstteki posta atmıştım şaka babında, tam o sırada sen cüceye cevap vermişsin, onla dalga geçiyor gibi olmuş, no offense =) )[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Kasım 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bacaklarda olanı bilmiyorum tamam o cücenin dediği gibi olabilir ama kafada olursa sinir sistemini etkiliyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 04 Kasım 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://lazermer.sitemynet.com/lazermeryeni/id6.htm
en azından öğrenmiş olduk :p
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 04 Kasım 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dönmüşse dönmüş ben mi çevirdim hakim ol kıçındaki kıllara! hahahaha FARUK AMCA NOLDU PLS[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Sosyal ağlarda paylaş

faruk AMCA Gökhan bilgisayarı vermiyo ühühüh!!

GÖKHAN! KALK ÇABUK lol..

hastaneye git alsınlar kıçını[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...