mrsandman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Judgement Day in en son surum haritasini nerden indirebilirim?[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Abi allta kocaman baslık warya dday judgement die orda yazıor linkler -,-[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Map editorle yapılır sanırım ama onun ıcın biraz pro olmak lazım =) epey kafa yorucan filan[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ha ewt 3 corri olabılır dday ıle benzesıyor o.normalde 3 corride aliens yok dday de var ama rehın seyler bırde judge gelıyor of aşmış =)[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Dday öldü artık DotA zamanı. DotA Rulazzz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 DotA nedir yenir mi ? yeni fun map arıorum wc3 ft için..[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ya dota epey fanatigi var ama ben sevmıyorum dolu mod dolu ya bnet yada karambaya gırın oynayan ıllakı vardır bnette cok var mod delileri ben bı arada enfo manyagı olmustum ^_^[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 enfo's team survival iyidir güzeldir. bone niye judge'ı beğenmiosun süper bi olay bi de paso taraf değiştiriyo mesela tam judge senden diye adamları judge'a çekmeye çalışıosun tam yanına gelince judge onlardan oluo sora cümbüş oluo :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 evet dota der susarım pyramid escape oynadınızmı ? çok hoş ve zevkli bi oyun baya eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: BonePART, 10 Haziran 2004 23:04 tarihinde demiş ki: onsuz versiynu yok mu ya bniz esidende oynardık bu mapi aceba bizim oynadıgımız 3 corridprs adlı olan mı senin oynadıın v10,5 ti galiba, ondan sora bu judge la commanderla filan bozdular oyunu aşırı hızlı gelişiyosun böylece :( bencede rezil oldu map 10,5 sorası[signature][hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ıyyk dota.. hic sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 birince iyyy bende hic sevmem ikincsi ole ro olmaya gerek yok alienlari kaldirmak icin ediyorle ac sonra alinelarla ilgili triggeri bul ve kaldir oldukca kolay[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 DotA sux beyler... Öyle yani..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 süper haritadır ddat judgement.. arklarla cafede 8 kişi oturup, tam 7 saat oynadığımızı hatırlarım.. müthişti..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yaw bunun gibi haritaları başka nereden bulurum acaba?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 dday 18 çıktı (1.8 de olabilir) valla birçok yeni hero item felan.Judge kimseden değil ve öldürebiliyorsun(yada ben mi aşıyorum) şu dota nedir yaw bir açıklama bekliyorum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 www.warcraft.org a bakabilirsin bide maps.worldofwar.net vardı yanlıs hatırlamıosam bide warcraftcampaigns.com die bir site daha vardı hayret son gunlerde wow haricindeki az sayıda threadlerden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 footmen frenzy de çok zevkli bir map onlarca footmenin birbirine girmesi çok hoş bişe.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar