mariajunkie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 motorolamı satıyorum modelin adını bilmiyorum ama şu kaplumbağa dedikleri küçücük kapaklı genelde gri telefonlar artık piyasada yok.telsim kilitli,ama heryerde açtırabilirsiniz. 50 milyon diyorum ilgilenenlere duyurulur.[signature][hline]Maria Junkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Motorola V.I.P diyorsun sanirim ilk ciktigi zaman neydi bea :) 4 sene once filan[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mariajunkie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 valla öledir herhalde bende var yeni telefon aldım işte küçük falan diye isteyen çıkıyo bazen[signature][hline]Maria Junkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memocuk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bendede var ama ben 49 milyona satıom alacaksanız benden alın yepyeni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mariajunkie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 o kadar eski bir model nası yepyeni oluyosa o kadar yeni..[signature][hline]Maria Junkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Arkadaş az kullanılmış demek istiyo heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mariajunkie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 valla bilemem 49 milyon ademiş de kendisi biraz baltalayıcı olmuş sanki[signature][hline]Maria Junkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar