NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 aynen bu arada son durum nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Aynı terane.. aynı ağrı sızı bu sıcakta bayramüstü şahane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Yanlis bilmiyorsam bel fitigi boyna vurmaz da boyun fitigi ya da disk kaymasi daha asagida agriya siziya neden olabilir. Terli terli ruzgarda kaldiysa tutulmustur boyun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Peki 1 hafta sürer mi bu yahu? Yürütmüyor ağrı belimdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Doktor denmis miydi ? asdsda Abi bak 1 hafta diyorsun, doktora gitmiyorum diyosun. Gerekirse ambulans cagir alsinlar gotursunler, canindan degerli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Bundan böyle doktoru sensin bu forumun. Abi 3 5 gün sürer diyo insanlar ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bir şekilde doktora git. bel şakaya gelmez bak çocuğun olmaz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Allah korusun. Haklısınız dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 şimdi tekrar okudumda senin durum sadece korkunç bir ağrıdan ibaret tutulma kalma gibi bir durum yok dimi. eğer öyleyse biraz abartıllı girmişim konuya asdahdha ama genede atla taksiye git acile "dohtur bey ben bozuldum tamir et beni" demen makbuldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar