souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 1K bütçem var. Bu telefonu almaya karar verdim. İyi mi ettim sizce. Birde gittigidiyordaki bu alet alınır mı ? LTI 18i olması birşey farkettirir mi ? GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 pazar alanında arkadaş 600 liraya satıyor, bir göz at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 1.100 yaparsan bütçeni bu derim - http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-nexus-i9250/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Nexusda xperia da aynı sistem özelliklerine sahip farklılık istiyorsan Xperia daha asil duruyor. Ben satıyorum lakin vazgeçtim .Zaten alanda yoktu iyi oldu bende ki u serisi her oyunu oynatıyorsa.Senin alacağın S serisi neler yapar bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar