-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yuh bariz hareket çekmiş ,türkiyeden uzaklaştırılmalı bence nouma tadında olmuş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Nouma akilli uslu bi adam olsaydi o yaptigi haraketi Pvh gibi ortbas edebilinirdi ama sabikali oldugu icin X3 oluyo yaptigi haraketin etkisi.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: -Apex-, 04 Kasım 2004 18:39 tarihinde demiş ki: hayir o degilde bunun savunmasi nasil olacak merak ediyorum,yani nasil bir cumle ile ifade edecekler duzelttigini :) Kaşınmıştır.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 caniniz ceker, eliniz gider hede hodo diyodu biskuvi reklaminin birinde[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 pvh de sanirim, fiziksel guc yetmeyince diger gucler devreye girer mantigi baslamis, "carew gibi :p" bu sezon bi cok macta bunu sezdim kendisinde burada da bana gore birisine yapmis o hareketi, yanlistir terstir ama noumanin o cezayi almasi da yanlisti mesela, noumaya gelmeden bir cok futbolcu var(di), o cezayi almasi gereken.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar