Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc alımı hakkında bilgi pls !

KaMoNJuK

Öne çıkan mesajlar

Intel Pentium 4 3.40 GHz HT . Microsoft® Windows® XP Home, 800FSB Mainboard, 512 MB 400MHz DDR Bellek, 80GB 7200 RPM SATA HDD 8mb Cache, 17” FLAT Monitör,128MB Geforce FX5200 Ekran Kartı

Bu pcde Ekran kartından baska değiştirmem gereken bir parca varmı dandik olan ?[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 03 Kasım 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sana yardım etmek istemezdim ama söylemeden duramayacağım.

512 ram yetersiz, 2x yapıcaksın onu. 3.4'dense 3.2 prescott al çok daha ucuz, aradaki farkı sen farkedemezsin. Ekran kartın çok kıytırık bi de. Onu alacağına 4Ti al. Veya adam gibi bi GF 5 veya 6 al.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

İki tavsiye:

Dialup Modem alacaksanız ucuz diye winmodem(software modem de denir) almayın.

Para sorun deilse U.S. Robotics, sorunsa Apache internal 56k

Aynı şekilde ses kartı alırken de ucuza kaçılmamalı. Yani en basitinden SB Live 5.1 Value alınabilir. Ucuz diye acaip markalara yönelmemek lazm. Sonradan baş ağrıtabilior.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

o işlemciye o ekran kartı güüleceem:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...