KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Intel Pentium 4 3.40 GHz HT . Microsoft® Windows® XP Home, 800FSB Mainboard, 512 MB 400MHz DDR Bellek, 80GB 7200 RPM SATA HDD 8mb Cache, 17” FLAT Monitör,128MB Geforce FX5200 Ekran Kartı Bu pcde Ekran kartından baska değiştirmem gereken bir parca varmı dandik olan ?[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 03 Kasım 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Sana yardım etmek istemezdim ama söylemeden duramayacağım. 512 ram yetersiz, 2x yapıcaksın onu. 3.4'dense 3.2 prescott al çok daha ucuz, aradaki farkı sen farkedemezsin. Ekran kartın çok kıytırık bi de. Onu alacağına 4Ti al. Veya adam gibi bi GF 5 veya 6 al.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bilgi almak isteyeceğim en son kişi bile deildin :P Yinede insanlık adına tşkr ederim (ama Yapmıcam ) Başka önerisi olan :D ![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ekran kartı daha iyi bişe bul bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 @Kamonjuk[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse[Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Kasım 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Kasım 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 İki tavsiye: Dialup Modem alacaksanız ucuz diye winmodem(software modem de denir) almayın. Para sorun deilse U.S. Robotics, sorunsa Apache internal 56k Aynı şekilde ses kartı alırken de ucuza kaçılmamalı. Yani en basitinden SB Live 5.1 Value alınabilir. Ucuz diye acaip markalara yönelmemek lazm. Sonradan baş ağrıtabilior.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 o işlemciye o ekran kartı güüleceem:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 rami 1024 yap ekran kartınıda radeon 9600 + al... Modem için us robotics e kefilim hatta ben satiim :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar