Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 wasty'nin yazıdklarına benzer bişiler yolladım ÖM olarak ben de ama subzero henüz online olmadı sanırım. olm forum dışından ulaşabilen, tanıyan varsa bi temasa geçsin. hal hatır sorun bi.bize de haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Biraz uzaklastim istanbuldan,olu evinden,hatiralardan..kaciyorum suan aslinda.. Desteginiz icin cok tsk ederim,gercekten sadece surda konustugum insanlarin bile halimi hatrimi sormasi destek oluyor..om lere cevap vericem kendimi hazir hissettigimde cok sagolun tekrar.. inananlar inandigi dualari eksik etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 //hamz öm ye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar