Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stress test serverları

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Stress testte bir kaçtane server yapmışlar eğer hepberaber oynamak istiyorsak veya en azından birbirimizin yüzünü görmek istiyorsak aynı serverda oynamamız lazım.
Normal EU clientte pvp ve pve yi seçtiğimiz yer us versionundada aynı ama eu cliente bulunan dil seçenekleri usde usnin zaman dilimleri olarak değiştirilmiş.Ben en üstteki zaman dilimini seçtim 8.test serverda oynuyorum.
Nick:Satanix
Server:PvP
Race/pro:Elf rogue[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
kasılmasına kasılır ama ilk lvllarda beraber lvl kasmaklan sadece birbirimize zarar veririz zaten cok kolay xp alınıyor en azından ben lvl 9a kadar kolay aldım[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Ve niceleri

Sosyal ağlarda paylaş

8.server pvp serverı değil ki!

emin msin 8 olduğuna
ben test9 yazan servera girdim ynaında PVP yazan.
karakter ismi mosqui
orc-warrior

[Bu mesaj Mosquito tarafından 03 Kasım 2004 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mosquito tarafından 03 Kasım 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende o zaman 9. server a girerim ama buyuk ihtimal human warrior açicam o zamanda duşman olucaz...PvE daha mantıklı gibi gözüküyo ama ondada birbirimizi anlayamiyicaz ben alliance siz horde olursanız.Dil sorun olucak...Hahaha siz orkca konusucaksınız ben common :)[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Püf dün uykulu uykulu nereye girdiğimizi bilmez bir şekilde girmişiz grr.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Ve niceleri

Sosyal ağlarda paylaş

tamam beyler 9. server pvp serverı time oalrak en usttekini seçceksiniz 9. serverda en alltta zaten gerçi 14. server da pvp ama madem çoğunluk 9. serverı seçti biz de orada takılalım level 3 um şu an birazdan çıkarım ama 9 dan sonra full oyundayım sabaha kadar artık heralde :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Paladin çaksın kafanızada göriyim ozaman rocksı :p[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Ve niceleri

Sosyal ağlarda paylaş

bende üyelik aldım blizzard tarafından onaylandı ve açıldı.Şimdi Blizzard Downloader'den oyunu çekiyorum %70'teyim sizlerle bilirlikte bi serverda başalamayı isterim.Fakat karakterime hala karar verebilmiş değilim.Human mage falan mı olsam aceppp[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...