Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Stress testte bir kaçtane server yapmışlar eğer hepberaber oynamak istiyorsak veya en azından birbirimizin yüzünü görmek istiyorsak aynı serverda oynamamız lazım. Normal EU clientte pvp ve pve yi seçtiğimiz yer us versionundada aynı ama eu cliente bulunan dil seçenekleri usde usnin zaman dilimleri olarak değiştirilmiş.Ben en üstteki zaman dilimini seçtim 8.test serverda oynuyorum. Nick:Satanix Server:PvP Race/pro:Elf rogue[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bence Hep beraber bi serverda toplanalim daha eğlenceli olur.Bende 8.server a girerim o zaman. 8.serverda toplanın :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ok giriyorum bende ama akshama o servere, hep beraber kasariz...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kasılmasına kasılır ama ilk lvllarda beraber lvl kasmaklan sadece birbirimize zarar veririz zaten cok kolay xp alınıyor en azından ben lvl 9a kadar kolay aldım[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 8.server pvp serverı değil ki! emin msin 8 olduğuna ben test9 yazan servera girdim ynaında PVP yazan. karakter ismi mosqui orc-warrior [Bu mesaj Mosquito tarafından 03 Kasım 2004 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mosquito tarafından 03 Kasım 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 8.server pvp değilmi?Ben daha giremedim oyunu yukluorum.Bence pvp serverinda toplanalım daha zevkli olur zaten şunun şurasında 2 hafta oynuyabilicez.Bare en zevklisi olsun monoton olmasın.PvP yapariz daha zevkli olur[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bende o zaman 9. server a girerim ama buyuk ihtimal human warrior açicam o zamanda duşman olucaz...PvE daha mantıklı gibi gözüküyo ama ondada birbirimizi anlayamiyicaz ben alliance siz horde olursanız.Dil sorun olucak...Hahaha siz orkca konusucaksınız ben common :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Püf dün uykulu uykulu nereye girdiğimizi bilmez bir şekilde girmişiz grr.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yani 9.serverdamı toplanalım?[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 evet 9.server a girelim ben orda açtım orc warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben de açtım karakter human warrior Patroclus ismim ama 14. server galiba nasıl bulcam 9. serveri bir de nerden bilcem pvp flm oldunu?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben bu gece girerim nick büyük ihtimalle granis olur :P tabi benden önce biri kapmazsa :) 9.server[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 tamam beyler 9. server pvp serverı time oalrak en usttekini seçceksiniz 9. serverda en alltta zaten gerçi 14. server da pvp ama madem çoğunluk 9. serverı seçti biz de orada takılalım level 3 um şu an birazdan çıkarım ama 9 dan sonra full oyundayım sabaha kadar artık heralde :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 beyler ilk girdiğinizde en ustte pasific time ı seçin sorna en allta 9. server pvp yazıyor yanında oraya girin benim nick Patroclus level 4 human warrior gece takılırız...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 9. Server -> Narcosis -> Troll Rogue[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Virus bende giriorum simdi senin servera giricem ama Undead olcaz biz cafece olm 4 kisi direk undead olucaz ^^ sende gel undead ol UNDEAD ROCKS![signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paladin çaksın kafanızada göriyim ozaman rocksı :p[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bende üyelik aldım blizzard tarafından onaylandı ve açıldı.Şimdi Blizzard Downloader'den oyunu çekiyorum %70'teyim sizlerle bilirlikte bi serverda başalamayı isterim.Fakat karakterime hala karar verebilmiş değilim.Human mage falan mı olsam aceppp[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 stress test ne kadar sürcek bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 en fazla 1 hafta dolayısıyla pazar günü biter ama st hesabı açanlar ob'ya otomatikman girecek[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Pvp Server 9 Nick:KaBuS Class-Irk=Mage-Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 9.server human-warrior ve nickim blackmoore[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar