Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ben bilgisayarima windows xp yükledim,internet explorer'da bir siteye girerken http:// yazmazsam girmiyor nasil düzeltirim ?[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 vallaha ßen ilk defa Sende duyuyorum ßu sorunu bi yardım alabılırsın işallah...[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 xavie abi sen iyi ki xp kurdun he ne sorunlar cıkmıs sende microsoft bıle bılmıor senın sorunlarının cozumlerını :P git 2000 kur[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bu bir ayar sadece sorun deil.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Yapamııyos o senın bahseediqin ayari yada ben bılmıyorum..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Virusmus microsoft'un sitesini altına üstüne getirdim buldum genede saolun... Virüsün adı : W32.Welchia.Worm.. Symantecin sitesinde fixi varmıs indirdim saolun.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 En azından Bisimde bilgimiz oldu...[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 way bee.. sadece bu soruna mı sebep oluyomuş?[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 up! xp değil.. 98 kullanıyorum ama aynı sorunlarım var! deli oldum bir sürü şeye patch atmamı engelliyor.. W32.Welchia.Worm için tarama yaptım sonuç vermedi.. başka bir fikri ya da bilgisi olan var mı?[signature][hline]gerçek gerçekten gerçek midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Aramaya inandığın için teşekkür ederiz. Bazı spyware ler yüzünden oluyor olabilir. En son spyware removerlar dan pek haberdar değilim ama, Spyware Doctor CWShredder Hijackthis isimli programları indirerek spyları temizlemeyi deneyebilirsin. Bende de birkaçkere oldu http değilde www yazmak gerekiyordu yazmayınca açmıyodu siteyi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 hepsini indirdim Hijackthis ile bikaç şeyi temizledim düzeldi! çok teşekkür ederim![signature][hline]gerçek gerçekten gerçek midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar