CapN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ben ufak ufak thief kasmaya devam ediyorum arada da tamer kasıyorum bir tane. tamingi 0 vermeleri cok kral oldu yada benim amatörlüğüm den oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 hattok, tact fence tact anat heal hiding stealth kasicam. aksama online olursan sabaha kadar fence kasalımheal macoroyla ingame:lurdasz illiano dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 dakkar said: hattok, tact fence tact anat heal hiding stealth kasicam. aksama online olursan sabaha kadar fence kasalımheal macoroyla ingame:lurdasz illiano dayım abi ben de aynı kasıcam sanırım ama Poisoning de lazım fence'e. Poi fence cok tehlikeli olur. Fence Tct Heal Anat Hide stealth Magic resist Düşünüyorum poison şart ya poisonsız fence so meh çok tehlikeli oluyorsun. Benim düşüncem şuydu açıkcası, Krys ile poiyi vurup spear'a geçmek. Armor penalty setli bi iwarriorla bile krysle cap speedde vuruyorsun. Spear desen zira o da cok hızlı. Hide stealth'ı bir şekilde kotarmak lazım. 80,80 yapsan 40 kalıyor, Heal anatı da 80 80 yapsak 80 poi ile ne kadar verim alınır bilemiyorum. Bir de kasamadım ben hiç yaaa.. Hala 85 anatomydeyim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 6x heal anat tact fence hide stealth son skill den emin degilim, poi,parry,resist spell den birini secebilirim. bende kasamadım valla, açıkcası dagger kırılınca yenisini elime alma macrosunu beceremedim. yapabilseydim sabaha kadar bırakıcaktım 2 karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 stealth 100 oldugu zaman nonstop yurunuyor. 80de birakma hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 aynen test ettim yaklaşık 16 adım yrüyorsun tekrar aktif etmezsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 açıldı mı sunucu, yoksa hala testte mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 acildi acildi. 2016da uo oynayan adamin sevgilisi olmaz diye 14subatta acmislar. ben de bugun actim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Arkadaşlar Discordda bi grup oluşturamıyor muyuz? Oraya toplanalım yazışalım orda. Ben diyorumki yarın hafta sonu. Bu akşam saat 10 11 civarı herkesin işten cıkıp yemeğini yiyip pc basına oturduğu zaman Toplanalım Plan yapalım? Şimdi oturup geceye kadar Eskort görevi yapıcam ev ve guild alabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 fasdf 7k topladım dinim imanım gevrildi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 discordda grup actik su an 7 kisiyiz. (https://discord.gg/0psIRqeNjfUlLfpX) 2 gundur provocation macrosunda karakter halen 75, bir seyi yanlis yapiyorum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 failleme sansin varsa skill artma sansi var. moblar dusuk kalmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 50 den sonra serpent uzerinde kasin yaziodu kendi forum sitesinde, denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 nedense bi anda soğudum cıktım kapadım oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 kullandigim macroda bir bokluk varmis. kendim macro hazirlayinca problem kalmadi. serpent uzerinde maksimum 86.1' e kadar provocation geliyor. gerisi icin dungeonlara girmek lazim. haritada ev kuracak alan kalmayacak yakinda, elimizi cabuk tutup bir yer parsellesek iyi. bir de bir dangalaklik yapip discord davetlerini sureli paylasmisim, eski linkler expired olmus. onu duzenledim; https://discord.gg/0psIRqeNjfRc0cdM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Benim 95 oldu serpent yzerinde kasarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 var mı kimse şuan oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Benide alin araniza nerden iletisim kuruyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Kimse oynamıyor mu hey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 biz discordda (https://discordapp.com/invite/0psIRqeNjfRc0cdM) 11-12 kisiyiz, hala ev alanimiz ya da guild kuranimiz yok. 12k gibi bir param var, uzerini derleyebilirsek ortak bir ev alalim. vendor olmadan esya satmak bayagi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar