Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Baktım da konusu yokmuş. Eğer kullanan varsa 1-2 sorum olacağdı İlki ve en önemlisi, flash videoları izlemenin hiçbir yolu yok mu? Bir de internette bunun bir şekilde telefon olarak kullanılabildiğini okudum bilen var mı o olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Sadece JB ile oluyor flash + telefon olayı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 kesin oluyor mu peki flash olayı o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 %83 olma ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ya internette yığınla işte böyle çalıştırırsınız şeklinde yazı var, hepsi fake o yüzden soruyorum. yapıp da çalıştıran var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ios icin flash versiyonu yok yani. telefon olarak kullanamazsin. internetten voip ile arama yaparsin, onun icin de wifi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 JB ile kullanmıyorum ben o yüzden hiç araştırmadım. Ama bu konu ile ilgili bulabileceğin en iyi kaynak maalesef Donanımhaber forumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 puffin web browser ile flash videoları izleyebilirsin appstore dan indir ücretli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bir de android bile flash desteklemeyecek artık mobil cihazlar için flash arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 peki bu alet için çalışan bir skype app var mı. i phone için olanı indirdim, çevirimiçi olup mesaj atıyorum ama arama yapamıyorum yada biri beni aradığında hat düşüyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 internetin dandik oldugu icindir, skype bende gayet guzel calisiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 dandik derken hız düşük diyorsun sanırım dimi? Bağlandığım kablosuz ağın hızı 8mbitti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 yok hiz olarak demedim. artik packet loss mudur latency midir, birsey cok etkiliyor. bende bazi networklerde baglanti cok iyiyken bazilarinda cok kotu oluyor. ornegin evde 10mbit var, cok rahat baglaniyorum, ofiste bilmemkac tane 100mbit var, goruntulu konusma yapilmiyor. ama bu sadce ios icin degil, win ve mac clientlarini da denedim, ikisi icin de ayni. en sonunda 'network dandik' diyip ciktim isin icinden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar