borntoride Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 araba hakkaten süper arkadaşlar fekat sitede görülen resimlerle birebir benzerlik göstermiyor yani güzel bir sahtekarlık örneği diyorum araba hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum[signature][hline]Freedom holds on a Harley's wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Normalde de gayet hos gelio bana.ayrica fiyati da cok uygun. Ama herkesin gorusu farkli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Sitedeki goruntuler daha bi guzel gosteriyor sanki, ama sport dynamic 39 milyara alinicak en iyi arabalardan birisi. Seneye alabilirim belki.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Türkiye'de mazda falan alınmaz. Satamazsınız sonra[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bir araba almak istiyorum, spor bir araç olsun, yeterli donanım ekipmanlarını bulundursun, bir de yeterli teknik özellikleri olsun, performans-fiyat hoş bir eğri oluştursun, ben o aracı tepe tepe 10 yıl ciwarı bir süre için kullanayım.. vs. Sonrada artık piyasası neyse o fiyata iyi - kötü satarım, 2. elden doğacak maddi kaybımıda, zevkle kullandığım yılların yerine koyarım. Gibi düüşüncelere girildiği taktirde; Türkiye'de Mazda falan alınır.[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 tepe tepe kullanacağın konusunda şüphelerim var ama[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar