kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ayrı bi konu açmak istedim. kaliteli bir realm olmasının dışında ( ally horde oranı, dungeon bekleme, raid, pvp olayları felan) içerisinde hatrı sayılır bir oranda türk barındıran realm arıyorum. kime sorsam burning legion, twisting nether ve dunemaul'dan uzak dur diyo. e o zaman? patinin bi wow guildi felan yok değil mi? söz sizde sayın patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Türk arıyorsan BL.. Ama ben Outland e taşındım bütün charlarımla.. Memnunum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 çok kötü diyolar oraya da be. bildiğin knight online'ın wow şubesiymiş. (BL'den bahsediyorum sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bende bunun türk oyuncusuz olanını arıyorum ya. ally horde dengesi olucak kaliteli olucak falan türkde az olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 O zaman outland.. ally-horde dengeli, SW ve ORGI he daim canlı, new york sanki.. Addonla ally de 24 k lvl 85 saydım.. Ama loginde eskisi gibi sıra olmuyor, sadece şu bir iki gündür bir miktar sıra var nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 twisting nether'da başlasam nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ben twisting nether'dayım bütün server horde yarısı türk gerisi swe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Merhaba, Ben alman serveri frostwolf dayim, av ler hala saatler suruyor, fransiz ve almanlar savunma odakli olunca tek zevkim bg ler benim icin guzel hale geliyor Pve denemedigim icin yorum yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar