Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Evet sayın patiler bende 0.8.0 Beta 3 var,şimdi onu sırasıyla nasıl patchlemeliyim 12 için..e malumunuz Open beta yaklaşıyor patchleri tamamlayalım..[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 blizzard boardlarında yeni yayınladığı 2.5 gblik installer ı tavsiye ediyor. her nekadar eski installer ile yapılan kurumda wow.exe yi yenisi ile değiştirince çalışıyor ise de eski kurumda çok fazla file kalabalığı var idi. yok ben patchli kurucam diyorsan 0.9 0.9.1 0.10 0.11 0.12 şeklinde sonra yeni kurulumdan wow.exe yi kopyalaman gerekecek onu da boardlarda download edenler durun gibisinden bi topic var oradan bulabilirsin[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Khalima........Shaman of the Legio Noctis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Peki biri bana 0.9.0 ın linkini verebilir mi?Torrent olmazsa sevinirim...[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Torrent harici bulamazsin ayrica 0.9'u indirmenin mantigi yok ayni boyutta yeni surumu indirirsin eger bir arkadas verirse adresi ob clienti icin..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar