Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açık Lise

neuromancer

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, benim engin bilgilerinize ihtiyacım var :P..
Okula gitmekle ilgili bazı sorunlarım var bir süredir. Geçen sene okula az gidip, güzelce çalışıp gittim yalnız bu sene aynı şeyi yapamıyorum. Lise sondayım şu anda ve okula daha fazla gidecek gücüm kalmadı; dolayısıyla açıkliseye geçmek istiyorum. Ancak bu tarihten sonra kaydolabilir miyim, bir bilginiz var mı? Ayrıca katsayısı ne kadar değişiyor açıklisede, ne kadar bunu da bilen birileri var mı? Ve açıklise ts'de okul puanı dahil 320 kadar bir puan yapmak zor mudur, bunu da sormak isterim! :)[signature][hline]Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl?
Sosyal ağlarda paylaş

Su yeni yasa gelmeseydi Lise-3 leri Nisan'in sonunda rapor filan birakiyorlardi OSS icin ama simdi yeni yasa ile oda iptal oldu Acik Lise normal Lise'den cok cok daha zor o yuzden sIk disini bitir bence, bide Lise yillarini cok ozluyceksin.2 sene oldu Lise biteli keske diyorum Lise'ye yeniden baslasam ayni arkadas grubuyla daha farkli davranirim, en azindan derslere iyi calisip Uni'ye giderdim off offf :) aklini basina al derim.[signature][hline]Boş kafa mezara
Sosyal ağlarda paylaş

Hani ben de bliyorum dişimi sıkmayı, mesela birazdan okula gitmem lazım ama gidebilecek miyim bilmiyorum.. Sıkabilsem dişimi... Okul başladığından beri sıkıyorum zaten ancak olmuyor, sonra 7 kişiden dayak yiyorum, yine sıkıyorum vs. de olabildiğince ama ertelemenin mantığı yok. Çünkü devamsızlığım şimdiden bayağı bir çok ve dayanabileceğimi sanmıyorum çünkü şimdiden pesediyorum. Ha, açık liseye gidersem oturup çalışacağımıda kesin olarak biliyorum. Hani buna inanmasam zaten normal liseden asla caymam, maalesef böyle olması gerekiyor. Açıklisedende üniversiteye girmek daha zor, bunu da biliyorum ama böyle olması gerekiyormuş :(. Pes etmeyi sevmem ama lise hayatım boyunca bu olayı çektim öyle ya da böyle.. Bir de şöyle birşey var 3 senedir af çıkıyor, bu sene bir şekilde açık liseye geçemezsem ve okula gidemesemde af olma ihtimali var tekrar. Lise 1'de bundan yararlanarak geçtim zaten, geçen sene hoca kıyak yaptı, şanseseri yine af çıktı.. Puf! :([signature][hline]Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl?
Sosyal ağlarda paylaş

valla paticik'e Antalyadan girenler beni tanir Lise'yi antalyada okudum 140 gun okula gitmemistim Lise-1'de,Lise-2 de 92 gun, Lise-3'de 115 gun , Sonuc OSS'de 7 net :) .Eger bir amacin var ise bur amaca ulasmak icin belli zorluklara katlanmak zorundasin eger katlanamiyorum dersen surunursun bu boledir :) [signature][hline]Boş kafa mezara

[Bu mesaj sirplaya- tarafından 03 Kasım 2004 09:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

açık lisenin kayıtları eylül ayında bitti bu seneden geçti yani liseye devam etmen daha iyi olur senin için çünkü bu sene kayıt olamazsın ancak seneye 1 senede açık lise sürüyoo sen lise 3 terk olacağın için mevcut puanların silinmiyo puanları 140 a tamamlıyosun diplomanı veriyolar :) normal liseden daha kolay bitiyo[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Benim 2.Senem bu Sene (Düz Lise) Bu Senede Mesala Kaldım Diyelim..Herşey Biticekmi Şimdi?Herkez Diyor Hayatın Biter,Sürünceksin,orda burda Çalışırsın Görürsün falan Gözümü KoRkutuyorlar .. Piskolojim maf oluyor gerçekten böle ..
Okuldan Atıldım Diyelim Açık Liseseye Geçebiliyorum..Peki Sınavlara Nası giriliyor,Dersler falan T.V Denmi yoksa Kitab falan veriorlarmı? bunlar hakkında mesala fikrim yok benimde ..

(Belkiyle konuyla biraz ilgisi olmadı ama)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Sosyal ağlarda paylaş

ben eylül ayında kayıt yaptırdım 22 kasım da kitapları alacam ocak ayında ilk sınav var ikinciside yaza doğru 60 puan lazım bana lise bitiyo sonra düzliseyi bittiği zaman endüstrinin bilgisayar bölümünün derslerini alıcam o dersleri verebilirsem endüstri bilg mezunu olcam :D sonra iki senelik üni ye girebilirsem süper olur

bu arada yaş 22 askerlik bitti[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 03 Kasım 2004 09:55 tarihinde demiş ki:
Ya Benim 2.Senem bu Sene (Düz Lise) Bu Senede Mesala Kaldım Diyelim..Herşey Biticekmi Şimdi?Herkez Diyor Hayatın Biter,Sürünceksin,orda burda Çalışırsın Görürsün falan Gözümü KoRkutuyorlar .. Piskolojim maf oluyor gerçekten böle ..
Okuldan Atıldım Diyelim Açık Liseseye Geçebiliyorum..Peki Sınavlara Nası giriliyor,Dersler falan T.V Denmi yoksa Kitab falan veriorlarmı? bunlar hakkında mesala fikrim yok benimde ..

(Belkiyle konuyla biraz ilgisi olmadı ama)
Lise-2 kalma yokki, Lise-3 kalan derslerinden sinav'a giriyorsun.[signature][hline]Boş kafa mezara
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 03 Kasım 2004 10:28 tarihinde demiş ki:
ya beyler iyi hosta lisede kalmayi nasil beceriyorsunuz? sonrada universiteye gidicem diyorsunuz. Herkesin universite okumasi gerekli degil bunu kafaniza sokun en azindan okuyamadiginizi anladiysaniz gidip kendinize uygun bir is tutun en mantiklisi bu belkide.

gidecem diyen yok zaten girebilirsem diyorum lisede kalmayı nasıl becerdim diyosan insan aylarca parasız okula giderse öğle yemeği için eve kadar yol yürürse içinde okumak için bir istek kalmıyor hayat kolay değil[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya beyler iyi hosta lisede kalmayi nasil beceriyorsunuz? sonrada universiteye gidicem diyorsunuz. Herkesin universite okumasi gerekli degil bunu kafaniza sokun en azindan okuyamadiginizi anladiysaniz gidip kendinize uygun bir is tutun en mantiklisi bu belkide.
Bu devirde Universite okumamak malliktir sahsen ben mal'im :)[signature][hline]Boş kafa mezara
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi guzelde arkadasim internete niye giriyorsun peki buna harcadigin parayi daha yararli seylere harcasan. Emin ol telefon parandan sana her gun bir yemek parasi cikar. Bu surekli gordugum fakir edebiyati yanlis anlama. Cebinde kurus para yok ama elinde marlbora. Icme zikkimi kisacasi.

said:
yevaud, 03 Kasım 2004 10:46 tarihinde demiş ki:
said:

gidecem diyen yok zaten girebilirsem diyorum lisede kalmayı nasıl becerdim diyosan insan aylarca parasız okula giderse öğle yemeği için eve kadar yol yürürse içinde okumak için bir istek kalmıyor hayat kolay değil
Sosyal ağlarda paylaş

Bu universitede kalmak kalmamak mallik falan biraz cevap vereyim dedim. Simdi ben unide okuyorum allaha sukur durumumda iyi ama velakin cevremde akla hayale alamiyacaginiz zenginler var. Ve hepsi benim gibi mal olmayan yuzlerce muhendisi calistiyorlar ki bunlar universite okumamis mallar. Bakin butun mevzu universite okumak yada okumamak degil universite adama sadece etiket takiyor eger babanizin insaat firmasi varsa gidin insaat muhendisligi okuyun okke anlarim ama yoksa ve okumayacaginizi goruyorsaniz, bosuna herkes universite okuyor bende kasiyim demeyin, hem kendinizi zorlarsiniz, hemde hayata daha once atilabilme sansinizi yok edersiniz. Gidip aptal bir bolum okuyup bir yerlere call centerda gorevli olmaktansa birilerine cirak olup gercekten birseyler ogrenmeyi ve ogrendiginizi kapasiteniz dogrultusunda kullanmayi, gelistirmeyi kisacasi herkesin istedigi zengin olmayi basarabilirsiniz.

[Bu mesaj onlyreal tarafından 03 Kasım 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tam olarak anlatamıyorum.. :) Okula gitme sorunum var, yani istesem de gitmek te zorluk çekiyorum. Ben de isterim düz liseye devam etmeyi, ancak bu çok zor. Bu zorluğu çektiğim üçüncü sene bu, bana katsayısı lazım açık lisenin öss'deki.. Onu bilirsem bir fikirler edinebilirim, ya da okul müdürünün gidip ayağına kapanıcam bir şeyler yapması için..
Açık liseden girilince ÖSS'deki dezavantajlar neler arkadaşlar, bana bilgi verebilir misiniz? Çok öğüt alıyorum açık lise hakkında ama bilgi veren yok, bilgiye açım! :) internette araştırıyorum ama gereksiz bilgiler elde ediyorum. ÖSS ve açıklise benim sorunum. :( ...

Keşke sıkabilsem lanet dişimi, ama daha fazla dayanamıyorum..[signature][hline]Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bazı sorunlar var işte, burada anlatmak istemiyorum 1000 kişiye karşı. Var bir nedenler ve üzerine ısrar ediyorum söylememekte.. cık cık! ;)[signature][hline]Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Püf.. Boşver ülkücüleri abi, geçtim ben onları çoktan. Benim olayım başka, kişisel bir sorun.. :([signature][hline]Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 03 Kasım 2004 18:48 tarihinde demiş ki:
şu açık lise olayı nedir?

Belli tarihlerde sınava girip liseyi bitiriyorsun dışardan. Hani TRT2'de falanda ders mers veriliyor TV'de görmüşsündür, isteyen onlarıda izliyor-çalışıyor.[signature][hline]Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

e hadi diyelim bence zor ya olduda universiteyi kazandin o zaman gidicenmi? bu sefer acik lise istemiyecegin ne malum?

cunku anladigim baska okulada gecmek istemiyorsun. universite daha zor ortamlari daha kotu. bence sen biraz kendi kendine dusun acik liseyi falan degil okumak istiyormusun istemiyormusun onu dusun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...