mexinth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 -----Original Message----- From: Net-Pa [mailto:[email protected]] Sent: Monday, November 01, 2004 5:35 PM To: ********** Subject: En Yeni Projelerimizle Yine Gundemdeyiz! Sayin Internet Kullanicisi, Turkiye'ye Internetin ilk girdigi yillardan bu yana Internet kullanicilarinin hizmetindeyiz. Yeni urun ve teknolojik ataklarimiza iliskin hizmet basliklarimiz asagidadir: 1. Ulkemiz GSM operatorlerinden Turkcell'e ait 20 Milyon, Telsim'e ait 10 Milyon, Aria, Aycell ve Avea operatorlerine ait 5 milyon Cep telefon numarasi database'imizde kayitlidir. Bu listeleri ilan, reklam, duyuru, kampanya ve web site tanitimlarinizda kullanabilirsiniz. Tek tusla milyonlarca cep telefonu kullanicisina otomatik SMS mesaji gonderen projemizi programiyla birlikte satisa sunmus bulunmaktayiz. * GSM No Listeleri-2004 (v1.0): 499 EURO + KDV (35 Milyon GSM numarasi icerir). * Bulk-Auto SMS Mesaj Programi (v1.0): 199 EURO + KDV 2. World E-Mail Bank'in hazirladigi, 5 Milyon yerli, 400 Milyon yabanci Internet kullanicisinin elektronik posta adreslerini iceren "kategorik rehberler"imizi 11-2004 tarihi itibariyle, en son duzenleme ve guncellemeleriyle satisa sunmus bulunmaktayiz. * TR Rehberi-2004 (v5.0): 499 EURO + KDV (5 Milyon yerli adres listesini icerir). * World Rehber-2004 (v3.0): 599 EURO + KDV (400 Milyon yabanci adres listesini icerir). 3. Turk Telekom tabanli ADSL erisimiyle, saatte 200.000 kisiye hem ".txt" hem de ".html" formatta (renkli ve resimli) toplu ileti gonderebilme ozelligine sahip en gelismis bir Bulk E-Mail yazilimini "kullanicisina lisansli" olarak satisa sunmus bulunmaktayiz. * Bulk E-Mail Programi (v3.0): 199 EURO + KDV 4. Renkli ve resimli iletilerin de otesinde, elektronik ortamda yapacaginiz tanitimlarinizi sesli ve goruntulu yapmak isterseniz, firmamizin reklamlariniz icin size secenek olarak sundugu en gelismis reklam uygulamasi, "Sesli ve Goruntulu E-Mail" tanitimlaridir. Reklam iletilerinizde ses dosyalari kullanabilirsiniz, gonderdiginiz kisiler bu iletileri dinler. Yine video formatinda goruntulu dosyalar da olusturup-gonderebilirsiniz, gonderdiginiz kisiler bu iletileri izler. * Sesli ve Goruntulu E-Mail Tanitimlari Uygulamasi (Tasarim Haric): 999 EURO + KDV Notlar: 1. Urunlerimiz hakkinda ayrintili bilgi almak isteyenlere UCRETSiZ ELEKTRONiK TANITIM BROSURLERiMiZ ve DETAYLI BiLGiLER gonderilecektir. 2. Tum urunlerimizin guncellemeleri ucretlidir. Guncelleme fiyatlari yeni versiyonlar hazirlandiginda belirlenir. 3. Benzer icerikle tanitim yapan korsan saticilardan ve urunlerimizin taklitlerinden sakininiz (Urunlerimizin taklitleri ile yapacaginiz uygulamalardan beklediginiz verimi elde etmez, arzu ettiginiz randimani alamazsiniz). "Net-Pa" Internet Marketing Center Kurkcu Mah. Mimar Muzaffer Cad. Rampali Carsi, No: 1, 3/209 Meram, Konya, Turkey 0332-350 83 17 (Tel) 0332-350 83 48 (Fax) 0532-266 02 18 (GSM) MSN Messenger: [email protected] ICQ: 57298144 Signature: Bu ileti 5 Milyon Turk Internet kullanicisinin adresine tanitim amacli gonderilmistir, kimilerinin sandigi gibi iletimiz "spam" olma ozelligi tasimamaktadir. Gonderdigimiz bu iletiden maksimum derecede istifade etmenizi umid ederiz. Bu iletimizle ilgili degilseniz, isine yarayacagini umdugunuz bir baskasina iletimizi forward ediniz. Bu iletiden ve/veya iceriginden rahatsiz oluyorsaniz, klavyenizdeki "Delete" tusunu kullanarak iletimizi silmeniz mumkundur. Ya da listemizden cikmayi talep edebilirsiniz. Saygilarimizla, "Net-Pa" Elektronik Tanitim, Kasim 2004, TR Rehberi (2)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 olay güzelde, DB lerini izinsiz toplamaları ve kimbilir nerdn araklamaları çok saçma.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sizi bilmiyorum ama bana karafaki den 1 hafta boyunca 3-4 ileti gelmişti bu gece şu çalıyor bu gece bu diye, arayıp kavga edecektim. Sonra dedim arama her kısa ileti bunlara girsin , siliyordum. ehe artık gelmiyor[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kanun yokki su adamlari otturelim [Bu mesaj onlyreal tarafından 04 Kasım 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 mm aa konyadaymis gidip bi dovuyum sunnalari adres gercege benziyor da tarif edilen adress sahhaflarin yogun bulundugu izbe bir yer..muhtemelen dallamanin biri netpa nin datasini almistir ya tutarsa diye reklam yapiyordur..yanlis hatirlamiorsam netpa cilar hapisteydi ama ciktilar mi bilemem.. sayki sevki ve dllamalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar