shogusan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 İşim için ayırdığım mesai dışında oldukça fazla mesaim artıyor. Gelir elde etmek için bunu kullanmak istiyorum. Forekste bu zamanı kullanmaya karar verdim ama biraz karışık bir iş. Hala kafamda net olmayan şeyler var. Yatırım konusunda aklımda birkaç yöntem var. Deneye yanıla bulurum artık nasıl para kaznılacağını. Ama firma seçimine gelince iş bu kadar kolay değil. Kolay kolay değiştirilemiyor. Firma sorunca söyleyen çok, destek fx hedefonline, integral menkul. Güvenilir mi diye yaptığım incelemeler belli bir fikir veriyor ama tam karara varamıyorum. Profesyonel görüşünü alacak tanıdığım da yok. Forekste uzman kişilerin yönlendirmesi ile bu problemlerin aşılabilir olduğunu düşünüyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kaç parayla gireceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 forex demişken blackcha0s vardı bi ara ne oldu? o beni gaza getirmişti, battım bıraktım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 buyuk balik - kucuk balik abi, hep soyliyorum zaten forex kumara en yakin is olabilir o kaldirac orani ile, ufff cok kazanicam diye kullaniyorsun kaldiraci, sonra kur bi oyniyor batti paran gg kaldiracla bu isi yapicaksaniz hic yapmayin yani, gidip poker veya ganyan filan oynayin daha iyi http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/001/384/Atrapitis.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 1:2 kaldıraç maksimum kullanacağın oran olsun, sakın 1:50 felan yapayım deme. Zaten 1:2 kaldıraçla para yapmak istiyorsan bi 50 milyar felan koyman lazım. Hatta bana sorarsan 1:2 bile çok riskli sen 1:1 git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 1:1 ile para kazanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 1:1 oynayacaksan bi 100bin dolarla oynaman gerek ha yok 1:50 hatta benim gibi 1:100 yapacaksan 10Bin dolar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 10.000$i 1:100 kaldiracla forexe gomucegime vegasa gider orda yerim, en azindan kari kiz var, icki var eglence var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Vegas-ta-2-Turk-HqH7iW2pLPco.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 freind freinds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ahahahah turk kizlarindan o kadar cekince kafa bole oluyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Bu forexden para kazanınca vergısını nasıl oduyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar