Bella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 şu boldu yere cidden güldüm adam madonnadan girmiş karettadan çıkmış ahahah soru :Bana kendi kendinizi ötekileştiriyorsunuz gibi geliyor… Nihat Doğan: Onlar ve ben diye bir ayrım yapıyorum. Benim ötekileşmem onlar gibi alkolik alkolik yerlerde sürünmediğim için, orama burama haçlı küpeler takmadığım için, Madonna konserine gidip, koko partilerine katılmadığım için, karetta karettalar için k.çımı açmadığımdan ötekiyim. O yüzden büyük star olamadım. Evet, haklılar ben onlar gibi olamadım. - Boşluğa naralar atmıyor musunuz şu an? Yani hayvan haklarını savunanlar, Madonna konserine gidenler… Anlayamıyorum şu an söylediklerinizi… N.H: Hayvana; “Karetta karetta kardeş, senin için k.çını açmışlar” desek ne der acaba? Konuşabilse “İnsan olsunlar yeter kâfi” diye cevap verir eminim. Onlar kaplumbağa için orasını burasını açar, sanatsal bir iş yapmış olur, alkış toplar. Ben fakir insanların açlığını dert ederim, yardım kampanyalarına katılırım “Vay efendim reklâm yapıyor” derler. Kardeşim sen kendi halindeki kaplumbağayı kullanmıyor musun? Bu güruh, yalanı gerçek, gerçeği yalanla değiştirmiş. Meleği şeytan, şeytanı melek yapmış… ahahah tık
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 keşke bu adam troll olsaymış oy bile verirdim partisine
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bu da yakında çıkar bence "fitillih gilin binci cik iyi bi insin" diye
fede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 izzet yıldızhanla seks partisi yapmadı mı lan bu. koko yokmuymuş orda
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hatunlara para vermemek icin sekilden sekile girmis orda. para vermeden is cikmiycagini anliyinca da kacmis. hic kokoya falan para verir mi
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ardeth said: bu da yakında çıkar bence "fitillih gilin binci cik iyi bi insin" diye ._. .... 1-2-3-4-5-6-7-8-9... 10sn dekode edemedim. utanç içinde kıvrandı beynim. beynim istifa etti, ayrıldı, binayı terk etti. işe gelen genç stajyer seksi kızın beynini aldım ben de. o anlayabildi neyse ki.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sinan çetin fetullah gülene olan duygularını buna benzer bir tonlama ile ifade etmişti zamanında. yaptığı şeyden utanmış olacak ki baya hızlı ve ince ünlülerle söylemişti söyleyeceğini hehe
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 adamın gerçek adını söyleyebilen yok ki. fet-hullah öle söylerken hullah kısmında ciğerlerde oksijen kalmıyor. yüksek bi perdeden söylemeye çalışsan bile içini huşu kaplıyor. çok feyzli birisi.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bir de o bahsettiği şeyler bir bok olamayacak vasıfsız insanların süper star olmak için uyguladığı taktikler. vasıflı insanların sanatçı olmak için onları yapmasına gerek yok ama buna rağmen nihatçım sanatçı olacak vasıflara sahip olmadığını kabullenemiyor. o yüzden ya bıraksın bu işleri ya da diğerleri gibi kıçını açsın heh
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yo yo yo ben buna hazır değilim. bence nihat konuşmaya devam etsin. abi sitenin adı pati olunca bozmayalım kendimizi. italyada kızlar da güzel. hem hırvatistan sınırı. orada kızlar daha da güzel. kız abi.. onlara bak. nihat açmasın.. isteme bunları lütfen gözünü seveyim. denk gelir tutar falan vakti saatidir. ne bileyim. kötü olur yazık olur
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Marty said: hatunlara para vermemek icin sekilden sekile girmis orda. para vermeden is cikmiycagini anliyinca da kacmis. hic kokoya falan para verir mi bu halısaha geliyor su parası ödememk için taklalar atıyor lan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Adam 15-20 sene önce 1-2 arabesk şarkıyla tvlere çıktı diye 15-20 senedir ünlü sınıfından sayılıp ekmek yiyor, valla boşuna müyendiz olduk anasını satiim
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yok lan seda sayan sayesinde ünlendi bu
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bu adama gülmüyorum artık.asıl komik olan da gençliğinde leman kültürden çıkmayan cem yılmazla bistro arkadaşlığı yapan türkçesi bozuk doğulu genç nasıl olduda böyle kafayı yaktı.
JaqenHqhar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Nihat Doğan'ı zerre kadar sevmem lakin şu hayvanlarla ilgili muhabbetinde sonuna kadar haklı, insanların/insanlarımızın açlığı sefaleti bitmeden banane hayvanlardan? Fakire fukaraya yardım etmeyip yok green peace yok hayvan bilmemnesi geyiğinde köpek gibi koşturup para akıtan mallar tanıyorum.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 senin gibi mallar çoğalmasın diye yapıyor olabilirler
JaqenHqhar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Umarım annen baban fakirlikten sokaklarda yatmak zorunda kalıp kışın soğuktan donarak ölür. Kaplumbağanı alıp mezarını ziyaret edersin.
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 iarwain said: bu adama gülmüyorum artık.asıl komik olan da gençliğinde leman kültürden çıkmayan cem yılmazla bistro arkadaşlığı yapan türkçesi bozuk doğulu genç nasıl olduda böyle kafayı yaktı. nası lan
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 JaqenHqhar said: Umarım annen baban fakirlikten sokaklarda yatmak zorunda kalıp kışın soğuktan donarak ölür. Kaplumbağanı alıp mezarını ziyaret edersin. asdf
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 JaqenHqhar said: Umarım annen baban fakirlikten sokaklarda yatmak zorunda kalıp kışın soğuktan donarak ölür. Kaplumbağanı alıp mezarını ziyaret edersin. dostum biz sizin gibi fakir aşağılık rezil kesimden değiiliz. paticik olarak son derece elit, yıllık cirosu milyon dolarlar olan şirketin patronunun oğlu mevkisindeyiz hepimiz. sizin gibi rezil fakirler bizi ilgilendirmiyor. sadece 2 kuruşa çalışan soysuz işcilersiniz, gözümüzde herhangi bir değeriniz yok. kaplumbağalar hiç değilse sevimli ya siz? hepiniz leş gibi kokan insanlarsınız, hepinizden iğreniyoruz sıkıldım, sıkıldım. uşaklar...
JaqenHqhar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Zekatınızı bana verin öyleyse, 50 milyon doların zekatı uuuu beybi
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 he ya.senden çok var birader. karettalar azaldı baya
Öne çıkan mesajlar