Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Zürafanın insanla birleşmiş halidir..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 show tv nin haberlerini dikkatemi alıosunuz bide? genelde sacmalıktan bask virsey yok kaynanalar fln veriolarvs ne kadar sacma sapan sey var show tv de. peygambere gelince 17 metrelik bi insan olabilecegini zannetmiorum hormonel bi bozukluk olsa bile o kadar olmaz yane
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Acextar, 03 Kasım 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Abi adamlar haber yapıcak bişey bulamadılar galiba.. Millet'te gidip adamdan medet umuyo. Onun bif faydası olsaydı kendine olurdu, ölüden ne beklersin Allah dururken? +1 bende katılıyorum ama oralara gidilmenin birde şöyle bir yolu olabilir . Kişi allah katında üstün insanlara göre cünkü dinimizce bilindiği gibi Peygamber den sonra ermiş vs ve sonra insanlar bu yüzden insanlar onun için dua edip o kişiden Allah a onunda onlar için dua etmesini isteyebilirler ama Bizdeki bilinçsiz halk bu amaçla düşünüo olmaya bilir direk o yapacakmış gibi. Olaya birde böyle bakmak lazım derim asıl amacıda böyle olması gerek Tabi buna allah a ettiğin dualara ek olarak yapmak en iyisi sadece benim fikrim bu .!![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hiç sanmam[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: daverc, 03 Kasım 2004 22:52 tarihinde demiş ki: abi kopan kafayi niye goturmus onu anlamadim ben ps:sanki heryerini anladim auhauhuah koptum ya :P[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Öne çıkan mesajlar