Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 selamlar. böyle güzel karikatürümsü çizim yapabilen birisi bana ufak bir yardımda bulunabilir mi diye soracahtım. Çok iyi olur çok da güzel olur taam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 kanala mı? şey vardı biri yapıyodu albümde filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aynen ya yutub kanalıyla ilgili aklımda bişeyler var da ondan daha profesyönel bişiler lazım. böyle harbici bir karakterin/suratın ana hatlarını alıp (gerçekten) karikatüre çevirebilecek birisi lazım. olur ya öyle kendi yorumunu katanlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Bi kız vardı, beni sevmezdi, grafik tasarım okuyodu. Hatta kütahyadaydı. Nicki neydi hatırlamıyorum ama buralardaysa bi söyleyiver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 konuyu kızı bulmak için açmış. özledi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 kaç kız var lan forumda. lyvannayı mı diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 livana kız mıymış hemen öm atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar