kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bu fiyat aralığında (400-450) alınabilecek en iyi android tel midir? son güncelleme paketi ile kasma ve yavaşlama sorunu ortaya çıktığı hakkında yorumlar okuyorum sürekli nette. kullanan birisi nedir ne değildir bi aydınlatabilirse çok iyi olur. bi de ses kalitesi olarak nasıldır? öyle çok über bi bekletim yok tabii de kulaklığı taktığım zaman temiz ve dolgun bir ses duymak isterim açıkçası. bu kadar sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 rami az, işlemcisi dandik olması lazım bu gionun, samsung tabii kaporta falan kaliteli ama 450ye daha iyisi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 baya bi araştırdım ama herkes bu fiyat aralığına gio'yu tavsiye ediyor. muhtemelen bugün içerisinde de almam lazım telefonu. napsam bilemedim :D bi gio kullanıcısı ile konuşabilseydim müthiş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar