Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 İkiside kız arkadaşımın satmamı istedi ikiside hemen hemen hiç oynanmadı. Ps3 fat model(CECH-2004B ) 250 gb hd'li 2 kablosuz kol + 11 oyun var işte. İlk planda satılırsa ikisi bir satmayı düşünüyorum. Fiyat 700 PS resimler,oyunlar Nintendo 3ds. Aust.'dan alınmıştı 1 sene olmadı alınanı pek oynanmadı buda. Pal alet. yanında 4 gb hafıza kartıyla beraber ıvırı zıvırı hepsi duruyor kartlar fln.. 3ds oyunu olarak bir tek rayman 3d var http://www.r4i-sdhc.com/ kart var. Tüm ds oyunlarını çalıştırıyor bedava. sırf şu kart bile 60-70 milyon Şimdi baktım'da nereden geliyor bilmiyorum ama sahibinden.com'da fln 0 zelda var 50 milyona ben bile satmayıp alıp oynasammı diye düşünüyorum şimdi asdf fiyat 250 tl 3DS İstanbul içi , elden satış tercihtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Kiz arkadasin yarisci herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Yok babasının hep onlar , oda 2 oynayıp atiyordu. Öyle kaldı hepsi işte. Bu arada fat degil slim'miş biri özel msj atmasa fark etmiycem okadar uzak kalmışım konsola lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 3ds satilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 up fiyatı 650tl'ye indirdim 2 kablosuz kolda orj.'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 2 malbuş 1 efes veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 sana 600 olur daha da inmem... son fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 oyunsuz fln 450ye olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 abi ben oyunları nere satam yaw :S . Oyunsuz istiyor herkes. Ama uğraşamam biri 500 verdi donanimhaber'de oyunsuz. Ona satıcam oyunlu alan cıkmazsa,vericem oyunlarıda kapımın önüne gelene 50 kagıda hepsini.. En son yapıcağım bu. Olmadı satmam ztn kalsın ben oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ps3 satilmiştir gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar