BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 selamlar ben kısa bi süre once iphone'u restore ettim oradaki battle.net uygulamasini kullaniyorum forumlara baktim fakat bole bir problem yasayan olmamıs daha once ve acc'ye erisemiyorum suanda sorun su battle.net Authenticator uygulamasini indirdim oradan uygulama icinden serial ve restore codu u aldim vede uygulamayi restore ettim fakat genede girmeye calisinca battle.net üzerinden hesabima giremiorum Authenticator code hatali diyor bir bilen varsa lütfen yardimci olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bende aynı şekilde kullanıyrdum, telefonun başıan bişi gelir uğraşır dururm diye deaktif ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 delirmek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sonunda çözdüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sync mi ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Normalde şöle yapılıyor yanı ben androiden ios geçerken öle yapmıştım önce acc tan mobile auth kaldırıyorsun sonra yeni telefonda apps indirip acc tekrardan mobile auth tanımlıyorsun sync ediyorsun gg bu kadar basit ilerde yapamayan olursa bu yolu takip etsin yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar