Head Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 sonuna kadar acura rsx[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tayf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bende acora en iyi deerdim ama tüm özellikleri acılınca rs7 tüm hepsini soluyor hız olrak zaten hepsi aynı oluyor sonra underground kısmının altında yazan kısma girip arabaların sade halindeki gücüne bakıca zaten rs7 üstünlünü kabul edmek zorunda kalıyon subaru benim yıldızımdı ama her yıldız kayar dırak bölmü araba araba rs7 rx7 neyse işte tüm özelikler açık enson 291 yaptım ve motor yandı araba iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Bu benim: Bu da arkadaşın :) Drifte dikkat helal olsun ne diim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 valla kusura bakmayın ama en iyi drift mazda miata ile oluyor üstünü tanımam..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 akura drag da ezer nıssanı solım akura manyaq walla alıstım da ama donerken gazı bırakırsan spın atıyor tek kotu yanı o allah ne werdıyse donceksın :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 su mazda nın olşayı her arabadan iyi görünüo abi subaru imprezadna da mı iyi daşşak mı geçio oyun benne kesin yanlışlık war[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 64940 drift yapmışta 70 km ile o bariyerlere kesin çarparsın sen o yüzden o drift puanı uçar bişey kalmaz bende çok yaptım öle hatta ordaki puanıda geçtim bi kerede ama muim olan puan dan sonra bariyerlere toslamamak..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 kusura bakmayın hiç anlamam renklerden felan kapıda duran NOS logosu :p[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 arabam RSX'tir bu arada[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 dandik durduğuna bakmayın. her sabah bu arabaya bakıp efkar dağıtıyorum ben ehaeh[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 e abi 3 gündür oynuyoruz napalım yani gerçi pek bi fark yok seninkiyle benimkinin arasında benim arabanında yol tutuşu süper draft yapamıyosun fdugdhb skyline kalkarken direk kıçı kaydırıo zaten.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 style point falan gazel gelirsiniz online dan adam gibi kapışırsınız benlen veririm sytle pointleri elinize :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
handful Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 buda benım emektar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: BonePART, 07 December 2003 03:29 tarihinde demiş ki: lol sizin style pointler acinicak durumda ya benim 1.6 milyonu buldu(her drifti 20 defa oynama olayı ayrı bi fantazidir napıyım hastasoıyım) artik 150000 felan az style point alıcna bisi vermiyo zaten bitti sanırım vinlyler bu arada 10 lap drift olduktan sonra zor deil ki 150000 yapmak yiyosa 4 levelda 150000 yapsın puan mazda miatadan ote bir drift aracıda yoktur duz yola yanlıyo cunku ayrıca sırf tırstıgımdan 55000 de bıraktıgım driftime aglarım ben ki U vardı onumde rahat 75 felan yapmıstım o U yla bu arada drift dısında aracım eclipse gayet memnunum devrilmiyo bisi olmuyo(havada 3 takla atıp duz dusup 150 ile devam ediyo felan)[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim [Bu mesaj BonePART tarafından 07 December 2003 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Eclipse'in yol tutusu cok kotu ... Cok kayıyo ama fecci head start alıyosun o arabayla ... bence en iisi eclipse ama cok virajlı yarıslarda ozellik keskin virajda tavsiye etmem ... Acura RSX[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Walla Sole diyim Oyunda tek guzel araba Honda s2000 kalkista biraz kotu ama yuksek devirde kalktıgında gayet sallam gidio... Bu arada driftde en fazla kac puan yabtınız merak ettim benım rekor 82.000 kusur (bir patide). Bir sey daha suanda kadar toplam 6 milyon kusur style pointim vaa bu zamazingo nereye kadar gidicek veya netten oynarken bunun bi yararı olacak mı? Bilen vaa mi aceb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 orjinal olması lazım oyunun sanırım[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 netten oynamak için orjinal olmasına gerek yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Highway Drag de 17:14 hangi arabayla yapILabilio bilen varmI acaba? Ben bulamadImda adamlar yapmış walla..Ben 20:00 nin aLtIna inemedim niyeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 said: ExecrabLe, 08 December 2003 10:48 tarihinde demiş ki: Highway Drag de 17:14 hangi arabayla yapILabilio bilen varmI acaba? Ben bulamadImda adamlar yapmış walla..Ben 20:00 nin aLtIna inemedim niyeyse.. en hızlı araba skyline, tüm viteslerde "perfect shift" yapabilirsen ve nos u iyi alarsan 17 yaparsın.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mazda RX-7 kesinlikle Skyline GTR dan daha ii.. Çok kez denedim..Her ne kadar stats lerde Skyline daha ii gözüksede kesinlikle değil.. Bir kere iki arabanın top speed i eşit..Ama RX-7 Skyline a göre çok daha çabuk vites atlıyor..Hem Accelaration ii hemde perfect shit için gerenekn devir düşük..Skyline da vites atlamak için çok yüksek devirlere çıkmasIn bekliorsun arabanIn.. Ancak Mazda RX-7 ile de 20 yapILIor..Skyline ile zar zor 21 aLtIna iniyor..nasIL 17 yapmışlar annamadIm.. Bu arada perfect shift yapmak kolay NOS u darbeli kullanmak kasan..Darbeli NOS la Perfect shift zor ama artIk onuda yapIorum 10. saniyede 349 Top speed e çıkıorum..Ama kesinlike 17 olmuyo ki olmazda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 çok iyi ya yeni terimler de çıktı:) darbeli nos ne ya auhahah darbeli matkap gibi bişey herhalde..nos tuşuna tapping yapmaktan bahsediyor olmalısın..gel bu aksam kapışalım.icq:282872[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 HAHa burst nos felan da çıkar yakında 3lü böyle[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 lol tapping den bahsediorum..Türkçe komik geldi galiba =) Space tuşuna basıp çekiosun..Annayacaınız darbeli kullanıosunuz..hehe bu kadarmı ingilizce manyaı oldu yurdum insanı?Türkçe ye gülüor.. Online oynayamıorum ORij buLamadIm ki aLAyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bazı kelimelerin türkçesi yok ise ingilizce kullanılır koçi.ayrıca oynadıgın oyun da ingilizce hatırlatırım. darbeli ile tapping aynı şey degil..beni uyarmadan önce ingilizce çalış. yakında depdepduuuket de çekecekler nfs de ondan korkuyorum:)[hline] online için orjinal gerekmiyor [Bu mesaj Spartan tarafından 09 December 2003 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Tap : Elinle veya bir cisimle başka bir cisme kısa bir süre kuvvet uygulamak.. Tapping : Yukardaki olayı arka arkaya tekrarlamak.. Darbe : Herhangi birşeye kuvvet uygulamak.. Darbeli : Matkap veya yollarımızı paso kazan içine eden aletler için kullanılan bir kelime..Darbeli işlem gerçekleşirken yüzeye aralıklarla kuvvet uygulanır darbeli kelimeside bunun için kullanılır.. Darbeli NOS kullanmak ne oluyo anlarsın artık..Tapping in türkçesi için darbeli kullanmak bana gayet mantıklı geldi ayrıca ne dediğimi annadın sonuçta..Bunu okuyan herkezde annamıştır problem nedir ben onu anlayamadım? Maksat mualefet? İngilizce konusunda tartışmaya girmem bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar