Levent Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Key leri gelenler arasında oyna girip oynamayı basaran var mı acaba ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Forumlara üyeliğim açıldı sonunda DL de %90da 1-2 saat sonra oyundayım[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 girenler var.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laacivert Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 valla benim yaklaşık 12 saat sonra geldi ama geldi :) oyunu download kaldı ama bi kere denedim download mı uploadmı yapıyor anlamadım valla 8 kb tı hiç geçmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 22saatte dl bitti sonunda.Oyunu kurmak 30dkdan fazla sürecek sanırım püf[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 03 Kasım 2004 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ve oyundayım beta 8de bulunuyorum[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ping durumu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Şuan hiçbir sorun yaşamıyorum ama şuan uyanık insan sayısıda az Trde asıl bu akşam saat 9 10 gibi bakmak lazım[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Babalar gibi US de oynucaz :) Japonlar,Cinliler diye bir derdimiz yok :) Eternal,ben ve bi 10 kisilik grubumuz daha var.[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ben de keyi aldım en az 20saat sonra herkesin darısı başına : )[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 aynen benim keyde gelmiş ancak yarın oyuna girebilecem.Dl bitmedi daha. yeni clienti indirenler realmlist dosyasında ne yazdığını söylebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 evt eski clientin ichine yazip deneseniz ne oluyo? bu arada shimdi dl ettik dielim auth keyde geldi filan, open beta gelince bi daha mi client gelecek?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 FP başvurusunda adresi Türkiye olarak verenler, yada mail adresi edu.tr olanlar vardı. Onlarada geldimi key? Bide 8$'lık başvuru yapanlara geldimi? Merak :D[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Evet evet.. Hem EU oyuncuları ile bilimum sesli chat programlarını da kullanabiliriz. Amerikalılar öyle bir konuşuyorki orada anlamak için 40 takla atıyorum. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bende EU'u bekliyicem ve collector's edition alicam :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Qui, 03 Kasım 2004 16:02 tarihinde demiş ki: FP başvurusunda adresi Türkiye olarak verenler, yada mail adresi edu.tr olanlar vardı. Onlarada geldimi key? Bide 8$'lık başvuru yapanlara geldimi? Merak :D evet ben fileplanete üye olurken 8$lık ve tr diye üye oldum stresse üye olurken bilgileri salladım sadece US kısmı doğruydu key geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Qui, 03 Kasım 2004 16:02 tarihinde demiş ki: FP başvurusunda adresi Türkiye olarak verenler, yada mail adresi edu.tr olanlar vardı. Onlarada geldimi key? Bide 8$'lık başvuru yapanlara geldimi? Merak :D 8$ lık başvurdum demin email tr li yazdım ve anında YOUR ACCOUNT KEY IS.........................- DO NOT SHARE this information or account with others or you may not be able to log into the game! bu mail geldi. yani bu key başka birşey için falan değilse bende sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Adresin neydi? Türkiye mi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 evet türkiye adresim oyunu indiriyorum şuan yalnız mail e gelen cd key in aynısı zaten beta için sign up olur olmaz karşıma çıktı zaten. inşallah bir terslik yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 worldofwarcraft.com'dan signup yapabiliyorsan sorun yoktur.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 evet şimdi account da yarattım wow sitesinden bir sorun yok yani:) eğer yeni üye olacaklar varsa uyarayım arkadaşlar mailinize bakmadan sign up dan sonraki açıklamada (fp de) key inizi görebilirsiniz. sanırım tepki falan olunca artık böyle bir olay başlattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ben de başvudum dayanamayıp ama dediğin gibi sign up penceresinde çıkmadı, ayrıca mail adresimde not verified diyip duruyor. İsteyince de verification mail gelmiyor.. lol bahtsızlığa bak :) edit: Tamamdır düzelttim :D[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online [Bu mesaj Qui tarafından 03 Kasım 2004 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sadece sign up demişim yanlış anlaşılabilir. fp üyeliğinden sonra ana sayfaya dönüp bir de wow için üye olunduktan sonra key e anında ulaşabilirsiniz. edit: wow a kayıt yaparken tekrar para ödeme diye bi olay yok tabi. [Bu mesaj hayden tarafından 03 Kasım 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 İstanbuldaki akrabam üniversitede p2p kapalı olduğundan torrentle indiremiyor, bir şekilde özel mesajla falan fileplanetten sadece dosya indirmek için gerekli bilgileri biri gönderebilirse çok sevineceğim..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar