Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Cafede kablonet var,zone.com dan age empires oynarken benim kurdduğum oyyuna kimse giremiyo bende başkasının kurduğu oyuna giremiyorum,sebebi modemin firewall ve port ayarindanmış bunu nasil kaldirabiliriz ana makinadanmi yapnak lazim??[signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 28 Ekim 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 cablo modemde fw ilginc! simdi senin port forwarding yapip bir kac hatta belkide tek bri portu acman gerekiyo bence p sp 2 den falan olmasin yada oyun ayarlarinda birseyleri eksik yapiyor olmayin .[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 2300-2400 udp/tcp portlarını açman gerekiyor. google'da port forwarding diye aratırsan daha detaylı bilgi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: streamin, 28 Ekim 2004 19:19 tarihinde demiş ki: cablo modemde fw ilginc! simdi senin port forwarding yapip bir kac hatta belkide tek bri portu acman gerekiyo bence p sp 2 den falan olmasin yada oyun ayarlarinda birseyleri eksik yapiyor olmayin . Bilgisayarlarda win 98 var zaten oyun ayarlarındanda sorun yok ama sorun portlarda sanırım ana makinede firewall varmı bilmiyorum,benim bu portları ana makinedenmi açmam lasım yoksa diğer bilgisayarlardanda açsam olurmu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Etos, 28 Ekim 2004 20:33 tarihinde demiş ki: 2300-2400 udp/tcp portlarını açman gerekiyor. google'da port forwarding diye aratırsan daha detaylı bilgi bulabilirsin. 2300-2400 arası tcp portlarını açtım remotely anywhere isimli programla ama udp diye bi ayar yok,bu ayarları ana makinedenmi yapğmak gerekiyor??[signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 01 Kasım 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 öncelikle modem ayarları sayfasına girmen lazım. (explorer'da network internal ip'ni yazarak girebilirsin, ancak büyük ihtimalle şifre isteyecektir, şifreyi modemi aldığın firmadan ya da modemin kitapçığından öğrenebilirsin). buradan daha önce de söylediğim gibi 2300-2400 udp/tcp ve 47624 udp/tcp portlarını açman gerekiyor. söylediğin program hakkında bir bilgim yok, ancak modem ayarlarından zaten kolayca halledebilirsin. bundan sonra zone'a bağlanacağın makinenin ip'sini statik hale getirmen gerekli. my network places LAN ayarlarından tcp/ip ayarlarına girip makineye kendin ip vermelisin. DNS server'ın dafault gateway ile aynı olabilir. bütün makinelerin bağlanmasını istiyorsan o daha zor, ancak tek makineden bağlanma yolu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Etos, 01 Kasım 2004 19:31 tarihinde demiş ki: öncelikle modem ayarları sayfasına girmen lazım. (explorer'da network internal ip'ni yazarak girebilirsin, ancak büyük ihtimalle şifre isteyecektir, şifreyi modemi aldığın firmadan ya da modemin kitapçığından öğrenebilirsin). buradan daha önce de söylediğim gibi 2300-2400 udp/tcp ve 47624 udp/tcp portlarını açman gerekiyor. söylediğin program hakkında bir bilgim yok, ancak modem ayarlarından zaten kolayca halledebilirsin. bundan sonra zone'a bağlanacağın makinenin ip'sini statik hale getirmen gerekli. my network places LAN ayarlarından tcp/ip ayarlarına girip makineye kendin ip vermelisin. DNS server'ın dafault gateway ile aynı olabilir. bütün makinelerin bağlanmasını istiyorsan o daha zor, ancak tek makineden bağlanma yolu bu. Cafedeki bilgisayarlardan birinde ip configde yazan varsayılan ağ geçidini explorerda adres barına yazınca hiçbişey açılmıyor,işte zaten sorun burda normalde kullanıcı adı ve şifresinin çıkmaıs lazım ama çıkmıyor,ayrıca ip confikteki ip ile whatismyip.com dan aldığım ip adresleride birbirini tutmuyo,cafe sahibide ana bilgisyardaki ayarlara dokundurtmuyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yardım böhühühü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar