clifff Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 beyler istanbula geldim nişantaşı civarındayım. buralarda yada yakınlarda fenerbahçe maçını nerede seyredebilirim adam akıllı? sesi falan kısmasınlar ama çokta boktan mekan olmasın kadıköy vs taraflarına gidip izleyemiyorum bazı durumlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 maçtan yarım saat falan önce çık dolaş. bulursun illaki bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ya şimdi pek öyle bi şansım olmayacak ondan sordum. sağ ayak bileğimide sakatladım. gidip pat diye oturmam lazım; ama birkaç arkadaşta var yanımda o yüzden mekanda çok tırt olmaması lazım. durumlar durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 tamamdır buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar