Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar sınavı naaapmalı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birazdan bilgisayar sınavı var bi anda patiye giresim geldi :D kopya çekmeye çalışcam nası çekiim? hmz ya da sizden mi yardm aliim bişe söyleyn :) ama almanca yaa.[signature][hline]wtf?

[Bu mesaj pan tarafından 03 Kasım 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lise2
bitti de 1 bekliorm, yok boyle bi olay ya, almancanın .. :D[signature][hline]wtf?

[Bu mesaj pan tarafından 03 Kasım 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Benim de yardım edesim geldi ama geç kalmışım sanırım :) Geçmiş olsun diyeyim de 2 sorum var;

1- Bir okuldaki bilgisayar sınavından nasıl 1 bekliyorsun?
2- Hangi okuldasın?[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Mesaj tarihi:
1. bilgisayar dersi sırf patideyim
2. avstrya lisesi, word de yapmamızı istedkleri şeyleri gorsen :) hadi turkce olsa neyse bi de almanca turkce olsa arasın fln, almanca o kdr gormemize rağmen bilmediimz kelimeler var
kısacası dersde kadının yaptıı şeylere bakmak yerine sizle takıldıım içn 1 bekliorm, ama attım bişeler yane gene de[signature][hline]wtf?
Mesaj tarihi:
:) helal olsun ya :)

Ben de Alman Lisesi'ndeyim geçen yıl vardı bize bilgisayar dersi. Bizde de "kasap" lakaplı bir "Herr Rotter" vardı. Yine zor sayılabilecek bişeyler gösteriyordu ama çok karışık değildi bi defa bakınca anlıyodum adamın ne yaptığını. Almanca ile ilgili fazla sorunum yoktu, bilgisayarın derdinden anlıyordum yani.

Derselerde biraz bak kadının neler anlattığına madem. Bi de sınav zamanı boşver paticiği, eve gelince girersin :D[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

Mesaj tarihi:
Gülme komşuna gelir başına diye bir atasözü öğrenmiştim çok küçükken.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

• Yeni Oluştur...