pan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 birazdan bilgisayar sınavı var bi anda patiye giresim geldi :D kopya çekmeye çalışcam nası çekiim? hmz ya da sizden mi yardm aliim bişe söyleyn :) ama almanca yaa.[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 03 Kasım 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Almanca'ysa yapacak bişey yok ingilizce olsaydı hallederdik bi şeklde..
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bilsayar dersim 3 tü :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 almanca bilen bir arkadaş çıkar sanırım sen vakit buldukca yaz buraya soruları.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
pan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 çok makbule geçer ya, çaktrmadan yazmaya çalşcam valla[signature][hline]wtf?
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 AA geldi bilgisayarım ;) ama sorular cok kekti.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 lise kacsin?[signature][hline]Silence in the studio!
pan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 lise2 bitti de 1 bekliorm, yok boyle bi olay ya, almancanın .. :D[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 03 Kasım 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 buyrun.. almanca var yardım etmeye çalışayım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 49) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Benim de yardım edesim geldi ama geç kalmışım sanırım :) Geçmiş olsun diyeyim de 2 sorum var; 1- Bir okuldaki bilgisayar sınavından nasıl 1 bekliyorsun? 2- Hangi okuldasın?[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
pan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 1. bilgisayar dersi sırf patideyim 2. avstrya lisesi, word de yapmamızı istedkleri şeyleri gorsen :) hadi turkce olsa neyse bi de almanca turkce olsa arasın fln, almanca o kdr gormemize rağmen bilmediimz kelimeler var kısacası dersde kadının yaptıı şeylere bakmak yerine sizle takıldıım içn 1 bekliorm, ama attım bişeler yane gene de[signature][hline]wtf?
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 :) helal olsun ya :) Ben de Alman Lisesi'ndeyim geçen yıl vardı bize bilgisayar dersi. Bizde de "kasap" lakaplı bir "Herr Rotter" vardı. Yine zor sayılabilecek bişeyler gösteriyordu ama çok karışık değildi bi defa bakınca anlıyodum adamın ne yaptığını. Almanca ile ilgili fazla sorunum yoktu, bilgisayarın derdinden anlıyordum yani. Derselerde biraz bak kadının neler anlattığına madem. Bi de sınav zamanı boşver paticiği, eve gelince girersin :D[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 oha yani bilgisaydanda 1 verirlerse yuh :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 49) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
pan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 geçen sene arkadaş 13 almıshtı ya kopmustm[signature][hline]wtf?
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Gülme komşuna gelir başına diye bir atasözü öğrenmiştim çok küçükken.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
pan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yok be 13 de almam :) bi 35 fln[signature][hline]wtf?
Öne çıkan mesajlar