Killer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bazı firmalar galiba elektronik zımbırtıları alıyo para veriyo üstüne. zamanında anneme bi mail gelmişti bi firmadan alıyoruz para veriyorzu falan diye unuttum http://www.evcilerkimya.com şunu buldum mail attım para veriyo musunuz diye. var mı bildiğiniz firmalar? lokasyon: istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Fakirtepe'ye git. Orada hurdacılar var. Satarsın üçe beşe. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 mailin cevabını yazarsın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 abi para verilecek kadar nitelikli atığın varsa verirler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 kafan 2 tane klavyem var gldfg ya kablo volkmen mouz klavye bunlar falan var genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar