LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 -2yıl servis ve firma garantili -VCD/CD/DVCD/MP3/CD-R uyumlu -MP3 için 80 sn. anti shock özelliği -Tam fonksiyonlu uzaktan kumanda -Çok fonksiyonlu kulaklık -Ac adaptör Bu marka kalitelimi yani çokmu dandirik bişiy ?Pek anlamamda discman alıcam belki bu marka nasıl sizce idare edebilecek bişimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 aldıktan sonra ses kalitesinden dolayı şikayetçi olablirsin ama onun dışında teknik olarak fazla sorun çıkartacağını zannetmiyorum bu malların.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ses kalitesi kesinlikle tek dert.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bu işlerden fazla anlamam yani çokmu fazla farkeder ses kalitesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Birkaç farklı yerde dinlersen müzik anlarsın. Farkeder farkeder. Tatmin etmez enstrümanlar falan seni sonra. Tabi ben markayı bilerek konuşmadım, sadece bir genelleme yaptım. İstersen bir deneme yap.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 napa allllll[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 şiddetle söylüyorum NAPA ALMA!.. benim ilk discmanım yüksek model bi napa ydı.8 saatte şarj olur 5 saat dinlenebilirdi(lol)..işçilik sıfırdı alette..dizaynı tersti..bir kaç hatası vardı vs vs vs..sonra duydumki napa alan zırlıyo benim gibi.. gittim verdim üstüne 40 milyon verip Sony D-NE1 aldım.. 5 saat şarj ediyosun 150 saate varan dinleme süresi var..yalan değil ilk aldığımda aleti bozuk sanmıştım çünkü günler geçti pil çubuğunda değişiklik olmadı.. Audio, MP3, atrac3 ve atrac3plus çalıyor sadece ama..uzaktan kumandasi yok senınkıne gore..kablolu kumanda.öyle işte ne aldığına dikkat et derim..Sony i her allahın günü kullanıyorum tık demedi daha...[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bilmediğimz markalara ucuz olsa bile bakmamak lazım sony philips gibi kalite markalara yönelmek lasım[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 NAPA ?Visionic gibi bişiymi yanı almayın diyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 çok müzik dinleyen biriysen almisken kaliteli bi marka al bence. hem daha uzun ömürlü olur. ha arada tak1lacam diosan farketmez :)[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 arada takılcam abi fazla alakam yok ama her sabah otobüste sıkılıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sony,philips efenime söyliyim pioneer falan olmadıkça diğer markalar arasın pek yok. visionic di asaka masaka türlü türlü alet. yani çok kaliteli aletler değil dendiği gibi genelde o 80 sn antişoku falanda yalan oluyo bu aletlerin[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 örnek verim beniim trident marka dismanin aldıktan 1-2 sonra ufak bi düşüş nedeniyle bozuldu. düştüğünde sorun yoktu ama sabaha çalışmıyodu. servise verdim 2-3 ay sonra alabildim eheh adam yapamadı fabrikası falan gönderdi anca oldu. antişoku falanda yalandı aleti. o vcd okuma özellikleri falanda işte göz boyamak için. para biriktirip hiç yoktan bi pioneer falan düşünülmeli , sony falan süper aletler zaten 200 milyon civarınaydı galiba sony modellerinin başlangıcı[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 SAKIN napa alma.. Ucuz bişey alayım diyede düşünme almışken tam al, kaliteli al sonra teknik servislerde sürünürsün benim gibi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ahah geçen gün bir arkadaşa NAPA aldık. Alet in çalışması için ısınması gerekio. Kısacası takiosun mp3 cdsini şarkıları listelio şarkıya geliosun play diosun baya beklio sonra çalmaya başlio :) Biz de o olayı "makine soğuk" tarzı geyiklere getirdik :) O yüzden gerkemedikçe şarkı atlamiosun, biş şarkıya başlayıp diğerlerine hemen geçio da kendin ilerletip bi şarkıya getirince beklio :) NAPA dan buı beklenirdi zaten eahueau[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 napa ne yaws ?Benım dedıgım marka napa degilki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 i-river imp 550 kullaniorum soniye,filipise takar gayet ses kalitesi saglam..sarj suresi cok dusuk-playtime i da gayet yuksek..firmware upgrade olayi da cok hos ve yararli daa bi yamugunu gormedim..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 olsun napa yada değil sen ucuz alma hiçbirşekilde :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 313 milyon ucuz mu lam kendimi kotu hissettim simdi :( ya ben fakirim ya siz tikisiniz ne diim markacilik yannis yani otur oku koca gun ozellik okuyup sectim ben bunu..aldiktan soora sony de alirim filipis de ama firmware upgrade olayi yeni muzik formatlarina ve cd okuma hizina ek getirdii icin tek geciriorum ayrica dunyanin en ince discmanidir kendi.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kesinlikle sony al..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 49) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ainu sana dememiştim kendini kötü hissetmene gerek yok.. Senin i-river gayet yeterli :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ehu sagol sevindim simdi :) ps:beni de sevindirmek cok kolay yaw :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar