Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Stress Testin bitimine yetişti.Uygulama şu an itibariyle bedava olarak AppStore'den indirilmeye hazırdır arkadaşlar. Herkese iyi oyunlar. Program External Link: http://itunes.apple.com/us/app/build-vault-for-gw2/id550926966?ls=1&mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 indiriyom simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Built vault for gw2 di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 eet iyi olmuş beğendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 0.5 saniyelik dark saga reklamı gözlerden kaçmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 trait lerin verdiği attiribute ları göremiyoruz, görsek iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Birde major trait i seçip daha sonra sıfırlarsak o tree`yi, trait hala seçili gibi görünüyor, detail kısmında da kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 att ler ilk home daki detail deymiş ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 dreagloth said: Birde major trait i seçip daha sonra sıfırlarsak o tree`yi, trait hala seçili gibi görünüyor, detail kısmında da kalıyor. şöyle : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Evet o bug reviewdan sonra farkedildi.Update gelecek.Ama feedbackler iyi program bu şekilde gelişir.Ayrıca @dreagloth biz de en azından böyle yapalım reklamımızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ButregenyoYavrusu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 trathias said: dreagloth said: Birde major trait i seçip daha sonra sıfırlarsak o tree`yi, trait hala seçili gibi görünüyor, detail kısmında da kalıyor. şöyle : Super, cok tesekkurler :). bunun nasil oldugunu bulmam lazim hemen :D, tam olarak hangi durumlarda olustugunu farkedebildiniz mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 traitleri ilk acrobaticse verdim sonra silip shadow artsa verdim save ettim. save ettiğimi yeniden acınca böyle cıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ButregenyoYavrusu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 trathias said: traitleri ilk acrobaticse verdim sonra silip shadow artsa verdim save ettim. save ettiğimi yeniden acınca böyle cıktı :) Sana ne kadar tesekkur etsem azdir, cok sagol buldum bugi :D Bug sadece eksi butonuna basarak silersen oluyor eger refundla yaparsan su anda sorun olmuyor, eksi butonu silinen traitleri sadece gorunurde siliyor yani. En yakin zamanda update cikariyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ee boşuna gw alfada değilim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://i.ytimg.com/vi/YzSwhf0mH0A/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ne anlatmak istedin burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bug/exploit falan bulma konusunda uzmanlık yapıyorum işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar