Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 oyunu aşırı merak etmeye başladım betalara giremiyorum bari server acıp bakıyım diyorum . nasıl yapıldıgı hakkında bilgisi olan varmı?[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 mysqle falan sıfır değilsen msnden gel yardım etmeye çalışayım... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 msyq nedir bilmiyorum. netten FAQ tarzı bişey bulamadım döküman varmı elinde[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 www.blizzhackers.com bu adreste hersey yazio mysql ini cekersin navicatini ceresin bide 0.11.0s i cekersin 0.11.0s icin database de geldi muthis bi server acarsin ama tek problem 2 kisiden fazla giremez cunku cpu usage i ayarliyamion cunku 2 kisi de direkt %100 bi cpu usage yapio makina herhalde blizzardin bi numarasi bu da[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hm saol bi arkadaşım mysql cok zor oldugunu söylüyor deniycme artık[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yok zor filan deil yaw yeni bir data base yaratican onu da mysql den filan yaratmiorsun sadece my sql i kurulma asamasi zor bi kere kurdun mu ve uyumu sagladin mi navicat le cok kolay navicatten add dataabse diyorsun batch ediorsun sql databse i cekicen tabii onu da falan filan ayar isi :P[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Phptriad kur direk :)[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yaa pls unu biri adam akıllı anlatsın adım adım simdi bu gereken programların hepsi var mana nasıl kullanıcamı bilmiyorum bi soleseniz anlatsanız ne iyi olacak yavas yavas sindire sindire adim adim bi anlatın sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 gahgogow 700mb kaldı oyunu indiriyorum hala eger yapabilirsem yazaıcam tek tek ama olayı yapmış biri yazarsa cok daha ii olur[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=211397&highlight=faq bu belki yardımcı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar