Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Genel olarak güzel çizerim evet beğenilir güzeldir hoştur ama şu warcraft taki gibi fantasy art çizemiorum çiziyorum ama canlanmıyorlar böle küt gibi duruyolar. Boyut-Işıklandırma konusunda biraz bilgisizim galiba. Gölgelendirmeyi biliyorum ama. Tutorialim olunuz[signature][hline]Am i Locco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 görelim bakalım nasıl duruyolar.[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ornek koysan bi iki cok daha bi guzel olurdu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hallala nası yorum yapcaz neye gore yapcaz hindi?[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: horacegoesskiing, 31 Ekim 2004 20:49 tarihinde demiş ki: görelim bakalım nasıl duruyolar. hehe baba adam ya :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar