Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Performans Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar

tam net olarak hatırlayamıyorum ama yaklaşık 10 gündür kasadan normalin üstünde sesler çıkıyordu çok fazla rahatsız edici olmasa bile kıllandırmıştı,bende herhalde fanlar aşırı tozlandı vs diyerek dün bi temizlik yaptım.kasadan çıkan seste bir azalma olmasına rağmen örneğin önceden kasadan aşırı ses gelmeye başladığında alt+tab vs yaparak bu sesin önüne geçebiliyordum şu an o kadar ses gelmese de alt+tab yaptığımda bir değişiklik olmuyor ve bugüne kadar herhangi bir performans problemiyle karşılaşmamıştım fakat 15 gün öncesine sorunsuz en ufak takılma olmadan oynadığım bf3'te combatlarda inanılmaz donmalar oluyor.işin içinden çıkamadım bi virüs,malware taraması yaptım,sistemi 10 ve 20 gün öncesine geri döndürdüm fakat herhangi bir değişiklik olmadı.

problem ne olabilir ben temizliği mi iyi yapamadım acaba veya yazılımsal bir problem olabilir mi ?

ek bilgi olarak son günlerde hiç bi driver update vs yapmadım.

http://www.webmarket.com.tr/resim.asp?sno=37366&knm=3

resimdeki gibi olan fanın iki soketini takamadım bi türlü,iki tanesi takılı vaziyette duruyor o problem yaratabilir mi ?(temizlemeden önce dördü de oturmuş durumdaydı)
  • Yeni Oluştur...