_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 sogu su ictinmi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 LAn zengin ettiniz FP yi haaaa amma sabırsızsınız....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 harbiden bu 2.6gb dl imkanı yok bitmez. izmirli olupta dosyayı çekmiş bi arkadaş varsa bana pm atabilirmi? herkese büyük sabır :)[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bide bu galba US için Eu için hiç bişi yok dha.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ankara da ben cektim 100 dolardan satiom isteyen ler arasın bulsun beni ankara kucuk yer :P[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yaw bu fp de account kisminda beta key kismina gelicek dimi yanlis yere bakmiorumdur umarim beta key ler[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Evet Evet... Email da gelicek, oraya da gelicek. Kimse kazik yemedi, sabredin azicik.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 eu sayfası ne kadar sakin GM ler yok ortada msj yok hiç ne gzl.......:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: _Dalamar_, 02 Kasım 2004 18:24 tarihinde demiş ki: ben $ 19.9 a üye oldum fp ye kazıkmı yedik acep? :) farklı üyelik şeyleri var ben 7$'a bir ay üye oldum. 15$'a 3 ay üye oluosun bide 17$lık bir üyelik daha var onunda ekstra hitpoint özelliği var sanrım birde 20$'a olan üyelik var o da 3aylık içinde her bi halt var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Valla ben 16lık oldum çok gereklimiydi bilmem ama[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Oyun var bende gene 2,5 gb indiriceksek hiç üye olmiyim.İndirilmeden oluyosa bende $8 lıktan üye oliyim yollasinlar key i oyniyim.open betada da oynarim...[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ben indirmeye calisiorum blizzard dl er ile am aacayip yawas sabit hiz deil paso deisio ama ilginc olan 141 mb yuklemis gorunuorum downloaderda c: den klasore bakinca 390mb yuklenmis gorunuo anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Uye olup de keyi alırsan file planetten çok daha hızlı çekersin[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Hehe süper ya! Hepiniz kontrolünüzü kaybetmişsiniz..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 12mio verip daha az stres'e giriceksem ve hergün open açıldı mı açılmadı mı blizz ne halt ediyor diye bakmaktansa ben parayı vermeyi tercih ederim.yüksek bişi değil ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 blizzard'in orjinal downloader'i var mi?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ii bari ark. üye oldu 100k ile indirioz oyunu akşama biter :p bide ücretsiz üyelik açarlarsa bende gricem bu sefer vermicem para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ücretsiz üyelik bu sefer yok malesef Norak, open beta haftaya baslıcak ama ona basvuruda da acele etmek lazım zira max 5-10 saat sürer heralde, stress testçiler direk open betayada girdiginden sınırlı kontanjan kalır.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ok zate open betayı beklicem, yakalarım onu :) zaten odamda hala net yok hehe pek sallayamyorum yani beta felan :-p nasısa arkadaş uyurken ben oynıcam onun makinada :) bi rogue test edicem zaten sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 test etde rouge pek sarmaz warriordan sonra söliim :) yeni clientın basında yer alan movie i çekmediysen sende çek izle biran önce süper yapmıslar 18 mb civarı. yada oyunun dl si bitsin orda izlersin :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bi yerde leacked olarak oyununun dl sini gorurseniz haber verin lutfen,open beta ciktiginda biz de 2.6gb dl etmek zorunda kalmayalim.[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Eğer benim gibi 0.12 ver. sahıpsenız oyunu dl etmeye gerek kalmıyor yukardakı baslıkta var zaten wow.exe değişiyorsun vede cup die atlıyorsun :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ya birşey sorucam şimdi odeme yapılırken neresi olarak gösterdınız us fılanmı kendınızı yoksa içinizde tr deyip key alan varmı sımdı para verıpte tr dıe elımde patlaması yoksa yenı üye olup onu us oturuyorum die göstersemmi?birde bu 8$ lık ülelık ıle wow stress giriyoruz demi hoş yazıyor orda giriliyor die ama o zaman millet nie 20$ secıp girdi farkı neydiki?[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 03 Kasım 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Fileplanet'a ödeme yaparken hangi kredi kartını gösterdiğiniz bence önemli değil, hatta muhtemelen nereli olduğunuzda önemli değil. Çünkü Blizzard kısaca şöyle bir şey söylüyor: "Beta bedava ama FP üyesi olmanız lazım. Üyelik kısmı beni ilgilendirmez".[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar