Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 patch konusunda emin değilim dün forumlarda yazılıydı bugun yok[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Abiler ben başvurdum hala gelmemiş bi key sabah başvurmuştum ben[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ben böyle blizzardın ^'+%'^;+!'+[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ya ben oyunu indiriyorum accoutn da aldım ama forumlara giremiyorum login failure diyor yeni aldığı accountla forumlara girebilen var mı acaba noldu bir yanlışlık mı oldu bir oyunu indiremiyorum internetim çok yavaş biri yardımcı olsun lütfen indiren ve verebilecek olan var sa ya da indirebileceğim bir yer bilen varsa lütfen yazsın buraya ya da özel mesaja bağlantım bu oyunu ancak 4-5 günde indirebilecek cinsten zaten stress beta o kadar sürecek başladı mı başlamadı mı onu da bilmiyorum halen eğer başladıysa zaman geçiyor ben oyunu indiremiyorum kağnı gibi gidiyor download biri yardımcı olsun lütfen...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bana 8 sattir key gelmedi valla noldu anlamdım[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Herkese merhaba, üye olup cd key ile ilgili olan 2. maili eline ulaşan bir arkadaş varmı? Yoksa yazılan gibi sadece kuzey amerika, venezuella ve avustralya oynayabilecek muhabbeti doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ulaştı bana benim accountum var şu an ama oyun yok :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bana account da geldmedi ya 9 saat oldu galibaya da daha fazla dun gece de yapmıs olabilirim basvuru[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 http://www.wowtorrents.de.vu/ başka bir torrenttide buradan bulabilirsiniz (us bolumune gecin eu da yok open şeysi)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bende bu sabah 10 gibi üye oldum başvurdum. garantilendi senin key göndercez bekle yavrum dediler hala kuzu kuzu bekliyorum. fileplanetten dl etmek istediğim için dl'ye torrentten başlamamıştım. hay koyim bunlara. bu geceye kadar gelmezse key, başlıcam torrent ile dl'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nozded Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bende sabah saat 6 da uye oldum ve henuz gelmedi cd key acaba türkiyeden oyuna girebilmiş kimse varmı merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kısmetse 10saat sonra oyundayım :)[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nozded Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 virus 10 saat sonra oyuna girmeyi başarırsan müjdeli haberi verirmisin bizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Delyyyy, 02 Kasım 2004 16:21 tarihinde demiş ki: http://www.wowtorrents.de.vu/ başka bir torrenttide buradan bulabilirsiniz (us bolumune gecin eu da yok open şeysi) Şifre soruyor open betayı seçince?[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 solda open beta installer war ona basican istemio sifre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bu cd-key mailiyle birlikte file planet subscripter download linki veriyorlarmış , mümkünse bu download linklerini bizede söyleseniz cd-key gelmeden bari oyunu çekelim :)[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 . World of Warcraft Closed Stress Test Beta [Closed] Note: The World of Warcraft Stress Test Beta is now CLOSED. This is the World of Warcraft Closed Stress Test beta installer! ... Üzgünüm arkadaşlar ama gaşba dl btimiş bende çekemedim Kaynak:http://www.fileplanet.com/search.aspx?q=World%20of%20Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: _Dalamar_, 02 Kasım 2004 17:14 tarihinde demiş ki: Bu cd-key mailiyle birlikte file planet subscripter download linki veriyorlarmış , mümkünse bu download linklerini bizede söyleseniz cd-key gelmeden bari oyunu çekelim :) oyunu torrent ten cek direk bekleme fp yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yaw bitti mi bitmedi mi ben bu sabah basvurdum aldim 2 sub mehanix ve ben icin ama tam anliyamdim saat su anda 5.30 hala bi numara yok kac saat te gelior bu beta key hala gelme sansi var mi nedir ne deildir. bi bilgilendir me istiom. bu arada oyunda Smanchi olarak bulabileceksiniz. Sevenlere heyaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bitmedi abi bitmicekmis de fp batirdi sadece olay o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 azureusla indiriyorum su an ama 2024K ile 19kb/s ile dl ediyor nasıl halledeebilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Anlamıyorum ya, adamlar patchleyeceğiz dedi, yeni client yüklememizi istiyorlar şimdi. Allah'ım hala sinirimi atamadım.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Üye olma $15.95 mı yoksa $8 mı? Bide tekrar oyunu indirmeden ne zaman oynucaz ne zaman gelicek o patch?[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ya simdi indirilen dosya ne? yeni bi patch fln cıksada indirsek olmazki boyle 2.6 gb fln oburu daha yeni bitti lol bide su patch olayına bi acıklık gelse iyi olur cıkacakmı cıkmayacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ben $ 19.9 a üye oldum fp ye kazıkmı yedik acep? :)[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar