Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Announces World of Warcraft Final Stress Test

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin

40-45 arası çekiyorum şuan umarım ben bitirmeden patch çıkar wowun sitesi gelse orda patch var diye yazmışlar ama ne yazıkki uzun süredir sayfada sorunlar var. 4.30-4.50 gibi ancak acc alabildim.

[Bu mesaj Virus tarafından 02 Kasım 2004 06:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar orda yaziyor. Yuklenmeden dolayi keyleri group group dagitiyoruz diyor. Biraz bekliceksiniz malesef. Heralde 3-4 saat icinde veririler keyleri. Tabi... key'i alinca Download a baslaniyor. Hadi hayirli olsun herkeze, vatana milelte... Adamlar SUPER akillica bir is yaptilar tebrik ediyorum valla.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

uehe okulda okudum msg larin hepsini.....uf parali olmasi kotu olmus neyse oderim belki wow a helal olsun da subscribe olanlara soruorum inidiro musunuz bastan yoksa patch i beklicek misiniz?bi de simdi subscribe olduktan sonra haftaya open beta icin ayri bi signup yollicaz mi yoksa direk secilir miyiz gene(heralde onun icinde 2.5gb indirmicez di mi:)
bi de fileplanet uyelik icin adres bilgilerini vs amerika diye mi vericez...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
direk katılacaz open betaya ben indiriyorum belki patch çıkmadan önce oyunu indirebilirim diye[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

stress girenler direl open gecıyor sorgusuz sualsiz bu arada fileplanet bitti key dagıtımı sanırım ben yapamıyorum adresi usa dan bir yer salklarsın[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...