Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 40-45 arası çekiyorum şuan umarım ben bitirmeden patch çıkar wowun sitesi gelse orda patch var diye yazmışlar ama ne yazıkki uzun süredir sayfada sorunlar var. 4.30-4.50 gibi ancak acc alabildim.[Bu mesaj Virus tarafından 02 Kasım 2004 06:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 tam 4 saat oldu hala tık yok fileplanet tan çıldıracam az kaldı yaa. stress e girdim =)[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Fileplanet[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nozded Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bende bulamadım ayrıca söyle bir yazı var bu nedemek simdi this beta is only available to residents in N America. New Zealand and Australia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nozded Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 clienti dl edemiyorum (bulamadım) sadece ordakiler girebilirse biz neden verdik 20 dolar sinir oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Yardımcı olabilirmisiniz nereden keyi bulucağımız ve dl ediceğimiz hakkında lütfen bi bulamadım şunu[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Bende beta keys bolumunde de bişiy yok yani [Bu mesaj game947 tarafından 02 Kasım 2004 07:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Nerenin ana sayfasında..bana ilk key lazım gerçi bu keymi?[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nozded Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yaşa be! bir oh cektim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 nerede arklar bu?[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 evet bana da key lazım[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Arkadaslar orda yaziyor. Yuklenmeden dolayi keyleri group group dagitiyoruz diyor. Biraz bekliceksiniz malesef. Heralde 3-4 saat icinde veririler keyleri. Tabi... key'i alinca Download a baslaniyor. Hadi hayirli olsun herkeze, vatana milelte... Adamlar SUPER akillica bir is yaptilar tebrik ediyorum valla.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ok saolasınn dl kac mb ya da gb?[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 of be nese okula gitcem simdi gelince yer kalırmı bilmem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 2.5. Extract ediyorsun 2.5 daha. Bir de oyunu kuruyorsun o da bir 3.1. E cus derler adama, icinden ne cikicaksa artik ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bu download ediceğimiz 2.6gblik dosyayı bana cdye çekebilecek olan varmı cable var bende 12 ile çekersem 1 ayda biter yardımcı olursanız sevinirim :D[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 arkadaşlar 0.12 versiyonuna sahip olanların tekrar çekmesine gerek yok anladığım kadarıyla çünkü yeni patch release etmedi adamlar daha daha 0.12 clientin versiyonu. Sadece realmlist'teki servera bağlanma şeysini değiştirmek yeterli olucak girmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ne diye değiştirecez realmliste ne yazmak gerekiyor bir bilgisi olan var mı bu konuda?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 download etmiş birini söylemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ya beyler bana hızlı bir internet cafe adresi lazım hemen ya da itude okuyan var mı aranızda?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Adeks var bildiğim bjkde ama biraz man kafalar 5 cd oyuna izin vermezler çekmesini... Bu arada bu dün çıkmış clienti çekip satan varmı istanbulda :)[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 uehe okulda okudum msg larin hepsini.....uf parali olmasi kotu olmus neyse oderim belki wow a helal olsun da subscribe olanlara soruorum inidiro musunuz bastan yoksa patch i beklicek misiniz?bi de simdi subscribe olduktan sonra haftaya open beta icin ayri bi signup yollicaz mi yoksa direk secilir miyiz gene(heralde onun icinde 2.5gb indirmicez di mi:) bi de fileplanet uyelik icin adres bilgilerini vs amerika diye mi vericez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 direk katılacaz open betaya ben indiriyorum belki patch çıkmadan önce oyunu indirebilirim diye[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 stress girenler direl open gecıyor sorgusuz sualsiz bu arada fileplanet bitti key dagıtımı sanırım ben yapamıyorum adresi usa dan bir yer salklarsın[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Virus, 02 Kasım 2004 12:09 tarihinde demiş ki: direk katılacaz open betaya ben indiriyorum belki patch çıkmadan önce oyunu indirebilirim diye ha iyi o zaman bugun acayim bi fp subs ondan sonra bende indirirm heralde patch i cok bekleyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 iyide fp de sign up olabılırsen banada haber ety bende girim yok bitti sanırım kasma[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar