Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Announces World of Warcraft Final Stress Test

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:

40-45 arası çekiyorum şuan umarım ben bitirmeden patch çıkar wowun sitesi gelse orda patch var diye yazmışlar ama ne yazıkki uzun süredir sayfada sorunlar var. 4.30-4.50 gibi ancak acc alabildim.

[Bu mesaj Virus tarafından 02 Kasım 2004 06:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Yardımcı olabilirmisiniz nereden keyi bulucağımız ve dl ediceğimiz hakkında lütfen bi bulamadım şunu[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Bende beta keys bolumunde de bişiy yok yani

[Bu mesaj game947 tarafından 02 Kasım 2004 07:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadaslar orda yaziyor. Yuklenmeden dolayi keyleri group group dagitiyoruz diyor. Biraz bekliceksiniz malesef. Heralde 3-4 saat icinde veririler keyleri. Tabi... key'i alinca Download a baslaniyor. Hadi hayirli olsun herkeze, vatana milelte... Adamlar SUPER akillica bir is yaptilar tebrik ediyorum valla.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Mesaj tarihi:
2.5. Extract ediyorsun 2.5 daha. Bir de oyunu kuruyorsun o da bir 3.1. E cus derler adama, icinden ne cikicaksa artik ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Mesaj tarihi:
bu download ediceğimiz 2.6gblik dosyayı bana cdye çekebilecek olan varmı cable var bende 12 ile çekersem 1 ayda biter yardımcı olursanız sevinirim :D[signature][hline]homo homini lupus
Mesaj tarihi:
arkadaşlar 0.12 versiyonuna sahip olanların tekrar çekmesine gerek yok anladığım kadarıyla çünkü yeni patch release etmedi adamlar daha daha 0.12 clientin versiyonu.

Sadece realmlist'teki servera bağlanma şeysini değiştirmek yeterli olucak girmek için.
Mesaj tarihi:
uehe okulda okudum msg larin hepsini.....uf parali olmasi kotu olmus neyse oderim belki wow a helal olsun da subscribe olanlara soruorum inidiro musunuz bastan yoksa patch i beklicek misiniz?bi de simdi subscribe olduktan sonra haftaya open beta icin ayri bi signup yollicaz mi yoksa direk secilir miyiz gene(heralde onun icinde 2.5gb indirmicez di mi:)
bi de fileplanet uyelik icin adres bilgilerini vs amerika diye mi vericez...
  • Admin
Mesaj tarihi:
direk katılacaz open betaya ben indiriyorum belki patch çıkmadan önce oyunu indirebilirim diye[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
stress girenler direl open gecıyor sorgusuz sualsiz bu arada fileplanet bitti key dagıtımı sanırım ben yapamıyorum adresi usa dan bir yer salklarsın[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Virus, 02 Kasım 2004 12:09 tarihinde demiş ki:
direk katılacaz open betaya ben indiriyorum belki patch çıkmadan önce oyunu indirebilirim diye

ha iyi o zaman bugun acayim bi fp subs ondan sonra bende indirirm heralde patch i cok bekleyebiliriz
Mesaj tarihi:
iyide fp de sign up olabılırsen banada haber ety bende girim yok bitti sanırım kasma[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
  • Yeni Oluştur...