fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ah be of yanlışlıkla uye oldum hay Allah[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 artik beklicez oyunun çıkmasını napalım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 lol bak ne yazıyor Will there be a limit to the number of people who can play the World of Warcraft open beta? Yes, we will have to limit the number of players. However, a maximum number of players has not yet been determined. At this time, we simply recommend that if you wish to play in the open beta that you download the game and create an account as soon as the open beta is ready. Once we fill our servers to capacity, we will remove the World of Warcraft downloader and account-creation pages. ve gerçekten onlar adi diye bizde seviyyemizi düşürüp küfür etmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: axedice, 01 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki: İlk stress test te olduğu gibi bedava üyelere de sign up açılır heralde. Ayrıca bu son şans değil, bir hafta sonra 2. stress test bitecek ve open beta başlayacak. Yani bi para vermeden oyunu görme şansınız olacak. Burası pati forumu arkadaşlar, bir oyun için para kazanmaya çalışan oyun yapımcılarına haksız yere küfür etmenizi bi kenara bıraktım, hiç bir şekilde küfür edemezsiniz burda. neden haksiz yere? achiklasana...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ya beyler ben yanlışlıkla 19.95 lik bişeye uye oldum napcam şimdi bari uye olmuşken oynayım oyunu bastım forward tuşuna hatayla[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hemende yapmışlar image i[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ben de ödüyorum satıyım^^[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 of onu bunu bırakın da ben çok fena patladım paymentte bişiler oldu 10 kere flm çekti parayı galba iyice sıçtık sanırım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: fortinbras, 01 Kasım 2004 23:42 tarihinde demiş ki: of onu bunu bırakın da ben çok fena patladım paymentte bişiler oldu 10 kere flm çekti parayı galba iyice sıçtık sanırım... 10 kere çektiyse 1 tanesini bana verirsin artık :P[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 01 Kasım 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: fortinbras, 01 Kasım 2004 23:37 tarihinde demiş ki: ya beyler ben yanlışlıkla 19.95 lik bişeye uye oldum napcam şimdi bari uye olmuşken oynayım oyunu bastım forward tuşuna hatayla :p yanlışlıkla nasıl üye oldun yawf[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 para ödedik ama dl ekranına giremiyorum veya bulamadım :/[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Subscribe to FilePlanet for only $7.90 & get everything you've been missing Yeah! And I want to enter the World of Warcraft Final Stress Test! No thanks, I'm not interested in the World of Warcraft Final Stress Test. I just want ad-supported FilePlanet. Lol ne komik adamlar bunlar ya dalga geçer gibi. hem 8 dolarmış bakın. bir hafta stress test ve sonra open beta account için isteyen verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 puahah evet hem ramazan ayı hayrına daıtırsın artık :=P saka bi yana dikkat et bide para gitmesin üç beş gün kıçı kırık bi test oynicam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: aquila, 01 Kasım 2004 23:43 tarihinde demiş ki: Gilth git o zaman terket bu bolumu daoc var yukarda,orda sacmala biraz... ben gercekleri soyluyorum burda, saygili konush bana, sana kufretmedim...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 valla beyler ben yanlış bişeylere uye oldum bir de ustune galba 10 15 kere çekti parayı yani 200 300 dolar girebilir bana gerçi odemem o ayrı hata oldu derim işlemde de uğraştırcaklar beni eğer boyle bişey olduysa...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 sen de 250milyon dolar kaybet bakiim bi sirket olarak noluyo, nerelerden para kazanmaya calisiyosun. Senin gibi 10bin kisi varsa geride yaklasik bi 500bin kisi daha var. hadi canim yavastan daoc'a kismina... sizin yapimciniz bile itiraf etti wow ezecek buna karsi bizim exp packlerimizi daha iyi yapmamiz gerek diye.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hay allah ya parayı çekmişler ama Allahtan 19 doalr sadece of ya napcam ben şimdi bu gamespy accountumu ya bi taraıma mı sokayım nasıl gircem oyuna?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: fortinbras, 01 Kasım 2004 23:42 tarihinde demiş ki: of onu bunu bırakın da ben çok fena patladım paymentte bişiler oldu 10 kere flm çekti parayı galba iyice sıçtık sanırım... yok 10 kere çekmemiştir ya olmaz öle şey[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Befounder, 01 Kasım 2004 23:46 tarihinde demiş ki: sen de 250milyon dolar kaybet bakiim bi sirket olarak noluyo, nerelerden para kazanmaya calisiyosun. Senin gibi 10bin kisi varsa geride yaklasik bi 500bin kisi daha var. hadi canim yavastan daoc'a kismina... sizin yapimciniz bile itiraf etti wow ezecek buna karsi bizim exp packlerimizi daha iyi yapmamiz gerek diye. lol sizin ne oluyo? sanki benim sahibi daoc'un , ben burda sana gerchekleri soyluyorum... daoc'un yanindan gechmiyo bu oyun hala... en iyi mmorpg pvp sistemi daoc'da... Daoc'u birakmamin sebebi buffbot olayi ve cok kasmak gerektigi pvp ichin lvl 50 den sonra bile... Bashka bishey degil, wow'dan umutluydum valla ama umudumu yitirmeye bashliyorum yavash yavash, bu pvp filmerini gordukce... [signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... [Bu mesaj Gilth tarafından 01 Kasım 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: fortinbras, 01 Kasım 2004 23:47 tarihinde demiş ki: hay allah ya parayı çekmişler ama Allahtan 19 doalr sadece of ya napcam ben şimdi bu gamespy accountumu ya bi taraıma mı sokayım nasıl gircem oyuna? ilk basta bi sakin ol nefes al su falan iç.. ehe sonra linklere bak teker teker kan basıncın yukselınce camı ac[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 parayı çektiler 4 kısımdan oluşuyor üyelik 4 kısımda hata verdi ama parayı çektiler oyunu nerden çekicem ne yapıcam hiçbirşey anlamadım[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Millet karşılıklı saçmalamaya başladı. ne yani şirket zararetti diğe ahlaka uymayan şekilde davranıp sineğin yağını çıkarmaya çalışıp, her yakaladığını alnından öpmesi normalmi? asla değil bunu yanı sıra gaza gelip küfretmek buda hiç ahlaki değil. ve birbirimize sataşmak buda değil. daha sakin olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: fortinbras, 01 Kasım 2004 23:47 tarihinde demiş ki: hay allah ya parayı çekmişler ama Allahtan 19 doalr sadece of ya napcam ben şimdi bu gamespy accountumu ya bi taraıma mı sokayım nasıl gircem oyuna? sende çok acele ettin be[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Gilth wow bölümünden ayrıl bir süre bizim içinde senin içinde en güzeli bu olacak sanırım amma küfür ettin ya[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Benimki de çekmio galiba processing dio 10 kere bişi yapıyo sonra error verio[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar