Jackques Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Arkadaşlar evde dinazor çağından kalma bir bilgisayarım var. (PII 400Mhz. 64Mb ram, ASUS anakart, SIS ekran kartı, Creative ses kartı, motorola 56k da modemim) XP kullanıyorum. herhangi bir takılma olmuyor lakin çok ağır makine. 2 programdan sonra 3.de baya bir hantallaşıyor.. iş gereğide yeri geldimi iş yerindeki gibi 5-6 programı birden çalıştırmam gerekiyor. Neyse dün bilgisayarcıya ram almak için gittim. 'kaç mb? , ddr mı olacak?' dediler. 256 kafi dedim. 'işlemcin ne' dediler. Penitum II diyince, Pentium II bilgisayarlara ram bulmak oldukça zor, hem ram bulsanda PII ile istediğin performansıda alamazsın dediler... Hayde.. işlemciyi P4 yapıp ram'i de 512 yapim yapmışken dedim.. bu da baya bir para tuttu açıkçası. Hem belki anakart'ında uyum sağlamayabilir dediler. ben iyice bozuldum. sonra bunlarla uğraşacağıma tepeden tırnağa değiştirmeyi koydum kafama. ama ancak iyi bir kampanya ile alabilirm. Geçenlerde Vestel'in bir kampanyasını okumuştum. Ayda 101 ve 132 milyona olarak 2 çeşit sunuyor 14 ay taksitle diye.. Sizce Vestel nasıl bilgisayar konusunda? Alınır mı? Yoksa başka birşey mi bakayım? Ne alayım, ne yapmalıyım? Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Jackques Marques
Abus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bence markalı bilgisayar alma kendin topla.Sonuçta taksit imkanı gene var.[signature][hline]Love is Divine
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hazır bilgisayar asla tercih etme.. özelliklerini kendi istediğin gibi bellirle ve toplat biyerde en iyisi budur.
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 toplama yapmayı da düşündüm; ama uğraşmak istemiyorum parça hesaplarıyla.. o mu daha iyi bu mu diye.. zaten evdeki dinocuğum toplama idi. pentium II devrinin en iyisi idi. baya zamanımı almıştı en iyi parçaları toplamam. ama tabi şimdiye indirgersek dino oldu artık... :) hem neden hazır PC alınmaz ki?[signature][hline]Jackques Marques
Öne çıkan mesajlar