Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 3 tane var anne baba çift halinde var fakat babanın ensesi tüysüzleşti biraz huzursuzlar yavru var sevimli dik saçlı(baya dik sdf ) kafesleriyle beraber satılı ucuza hepsi beraber 300 hayvan+kafes 150 hayvan 70 fotolar eklenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JaqenHqhar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 70 lira ucuz değil hocam söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 satmak yasak lan hayvan! bende tam bir sultan papağanı bakıyordum almak için daha öncede baktım. photoları alalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Killer said: 3 tane var anne baba çift halinde var fakat babanın ensesi tüysüzleşti biraz huzursuzlar yavru var sevimli dik saçlı(baya dik sdf ) kafesleriyle beraber satılı ucuza hepsi beraber 300 hayvan+kafes 150 hayvan 70 fotolar eklenecek hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 olm sultan diye papağanı vardı lan bi çocuun. yazık üzülcek buralardaysa, öldüydü papağan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 claymor muydu zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 he ya claymor :/ baya da muhabbeti dönmüştü sonra öldü fln diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 "parayla hayvan satmak yasak. parayla hayvan satan insanlarin parayla satilmasina ise cok laf etmiyorum ben." demişti Fizban banhammer gelmesin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abı bı saat parmak diye okuyorum. oha adamlar mumyalanmsı padisah sultan parmağı bulmus satıyolar paticikten diye dumur oldum baya bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar